Football Talk

Ο Κόλο Μουανί μίλησε για το «τετ-α-τετ του αιώνα» με τον Μαρτίνες!

Ο Κόλο Μουανί μίλησε για το «τετ-α-τετ του αιώνα» με τον Μαρτίνες!

Για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κόλο Μουανί μίλησε για το χαμένο τετ-α-τετ απέναντι στον Εμιλιάνο Μαρτίνες,στις καθυστερήσεις της παράτασης!

Ήταν η φάση που για πολλούς άλλαξε την ιστορία του τελικού του Μουντιάλ 2022. Κι ας συνέβη στις καθυστερήσεις της παράστασης. Την 18η Δεκεμβρίου 2022 λοιπόν, Αργεντινή και Γαλλία είναι ισόπαλες 3-3 στις καθυστερήσεις της παράτασης. Ώσπου γίνεται μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της «Αλμπισελέστε» και βγάζει τετ-α-τετ τον Κόλο Μουανί.

Ο χρόνος σταματάει, ο Γάλλος στράικερ εκτελεί και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κάνει μια απόκρουση-μισή κούπα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και ο Μέσι Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Έπειτα λοιπόν από τρεις μήνες, ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε για τη φάση: "Θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ζωή μου. Όταν το βλέπω ξανά, διαπιστώνω πως είχα πολλές δυνατότητες να σκοράρω. Αλλά στην πραγματικότητα η φάση πάει πολύ γρήγορα! Μπορώ να τη δω 3-4 φορές στη σειρά. Αυτή η φάση με κάνει να θέλω να δουλέψω περισσότερο μπροστά από την εστία!"

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0