Football Talk

«Η ΑΕΚ θέλει τον Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα» (video)

«Η ΑΕΚ θέλει τον Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα» (video)
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lagazzettaexpress», η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Έρικ Λόπεζ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του MLS.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η «Ένωση» κοιτάζει τον Παραγουανό επιθετικό για να ενισχύση τη γραμμή κρούσης της ενόψει της νέας σεζόν. Ο 21χρονος βέβαια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την πορεία του Λόπεζ στο MLS, όπου έχει κάνει πάταγο με τον ρυθμό του, τις ικανότητές του στην ντρίμπλα και την ικανότητα στο τελείωμα. Οι εμφανίσεις του νεαρού από την Παραγουάη έχουν τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η ΑΕΚ Αθηνών φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτηση του Λόπες, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές στη δράση. Η ΑΕΚ ελπίζει να υπογράψει τον Λόπες με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για ενδεχόμενο κόστος μεταγραφής».

 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0