Football Talk

Σνάιντερ: «Όλοι πανηγύριζαν και ο Ράμος ήρθε να πιούμε μπύρες»

Σνάιντερ: «Όλοι πανηγύριζαν και ο Ράμος ήρθε να πιούμε μπύρες»

Ο Γουέσλει Σνάιντερ, σε συνέντευξη του στο ισπανικό «Relevo» αναφέρθηκε στο χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και μοιράστηκε μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος.

Η Ισπανία ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια εκείνου του τελικού απέναντι στην Ολλανδία, χάρις σε ένα γκολ του Αντρές Ινιέστα. Ο Γουέσλει Σνάιντερ, ηγέτης των «οράνιε» στη διοργάνωση, θυμήθηκε μια ενδιαφέρουσα ιστορία μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σε ερώτηση για τη στάση των Ισπανών ποδοσφαιριστών μετά το τελικό σφύριγμα, ο Σνάιντερ στάθηκε στην κίνηση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αντί να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του, κάθισε στα αποδυτήρια και ήπιε μια μπύρα μαζί του:

«Ο Σέρχιο Ράμος, όταν όλη η ομάδα του πανηγύριζε, ήρθε μαζί μου στα αποδυτήριά μου. Κάθισε δίπλα μου, στο πάτωμα και ήπιε μια μπύρα μαζί μου. Έμεινε μαζί μου για σχεδόν 45 λεπτά και δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Μιλήσαμε για τα πάντα, ήξερε πόσο λυπημένος ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Όταν με ρωτούν για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το πρώτο πράγμα που θυμάμαι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0