Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Και ο Γκλάσνερ υποψήφιος για διάδοχος του Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Και ο Γκλάσνερ υποψήφιος για διάδοχος του Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να είναι ένα από τα πιο «φρέσκα» ονόματα που ακούγονται.

Δημοσίευμα της γερμανικής BILD αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στη λίστα της για τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι τον Όλιβερ Γκλάσνερ.

Το μέλλον του «Καρλίτο» στον πάγκο των «μερένχες» μοιάζει δυσοίωνο, μετά και την ήττα στο «classico» από την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον απομακρύνθηκε στο +12 στην κορυφή της La Liga.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει στα χέρια του μία λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Ιταλού τεχνικού, με το όνομα του Γκλάσνερ να βρίσκεται ψηλά. Ο Αυστριακό τεχνικός αυτή την στιγμή κάθεται στον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ένας από τους λόγους που έχουν «παγώσει» οι διαπραγματεύσεις ανανέωσης σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το γερμανικό Μέσο, είναι το ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Μάλιστα, ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τον 46χρονο Αυστριακό, τον οποίο παρακολουθούν εδώ και καιρό.

Βέβαια, η Ρεάλ δεν… παίζει μόνη της, καθώς και η Τότεναμ τον έχει στα ραντάρ της για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε.

Πέραν του Όλιβερ Γκλάσνερ, στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν ακόμη ο Τόμας Τούχελ που κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά και ο Τσάμπι Αλόνσο, για τον οποίο ο Πέρεθ τρέφει μεγάλη εκτίμηση.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0