Football Talk

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης 2-3: Ο Μωραΐτης της «έσπασε» το αήττητο στο πρωτάθλημα! (video)

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης 2-3: Ο Μωραΐτης της «έσπασε» το αήττητο στο πρωτάθλημα! (video)

Μέσα από ένα τρομερό ματς με πέντε γκολ και καλό ρυθμό, ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με σκορ 3-2 την γηπεδούχο Κηφισιά στο γήπεδο της Ηλιούπολης και έτσι την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στην Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παναγιώτης Μωραΐτης, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε ώθησε την ομάδα του στη νίκη.

Μεγάλη νίκη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στην Κηφισιά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με σκορ 3-2 στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη ήττα της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα! Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η μάχη για την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο της Super League 2 απέκτησε νέο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων παρέμεινε στους 37 βαθμούς, με την Καλλιθέα να ακολουθεί στους 33 και τον Απόλλωνα στους 31.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ορμή στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ πήραν το προβάδισμα μετά από αντεπίθεση. Ο Κουάντρα με σέντρα βρήκε τον Μωραΐτη, ο οποίος πλάσαρε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0.

Η Κηφισιά προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε στην ισοφάριση στο 23’ από στημένη φάση. Ο Πρίτσας εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Γκίνη που βρέθηκε αμαρκάριστος, σκόραρε με κεφαλιά. Παρόλα αυτά, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατόρθωσε να πάει με το σκορ στο 2-1 υπέρ της στα αποδυτήρια. Στο 36’ ο Κουάντρα με ένα φανταστικό σλάλομ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο και έκανε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι όμως και πάλι έφτασαν στην ισοφάριση, με δράστη και πάλι τον Γκίνη. Ο Κουιρουκίδης στο 64’ με πλάτη στο τέρμα τροφοδότησε τον συμπαίκτη του με ωραίο τρόπο και ο μέσος της Κηφισιάς είχε εύκολο έργο.

Ο Μωραΐτης ωστόσο είχε «φυλάξει» το καλό για το τέλος. Με μία ατομική ενέργεια, «ζάλισε» τον Μπαρμπόσα και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, εκτέλεσε για το 3-2 στο 77’. Ένα γκολ που χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0