Football Talk

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του στρέφεται κατά της διαιτησίας του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ομάδα της Μαγνησίας εστιάζει σε δύο φάσεις από την πρεμιέρα των Play Off και ζητάει εκ νέου τον ορισμό ξένων διαιτητών στις επόμενες αναμετρήσεις της μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος:

«Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε της δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους». Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του «μεγάλου», από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ.

Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0