Football Talk

Ίντερ – Γιουβέντους 0-1: «Άλωσε» το Μιλάνο με τον Κόστιτς πρωταγωνιστή! (video)

Ίντερ – Γιουβέντους 0-1: «Άλωσε» το Μιλάνο με τον Κόστιτς πρωταγωνιστή! (video)

Ο Φίλιπ Κόστιτς έκρινε το ντέρμπι στο Μιλάνο, χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στη Γιουβέντους.

Μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι η Γιουβέντους, που έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το γκολ του Κόστιτς στο 23ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που η Ίντερ δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιντζάγκι, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σπέτσια.

Η Ίντερ μπήκε πιο επιθετικά στο ματς. Είχε τον έλεγχο της μπάλας και απείλησε δύο φορές με τον Μπαρέλα, όμως ο Σέζνι είχε απάντηση. Κόντρα στη ροή του ματς, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κόστιτς.


Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, όμως η ομάδα του Αλέγκρι είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με την Ίντερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι «Νερατζούρι» προσπάθησαν να απειλήσουν από τα άκρα με Ντιμάρκο και Ντάμφρις, όμως ο Σέζνι ήταν σταθερός όταν χρειάστηκε.


Στο 94ο λεπτό, το σουτ του Μιχιταριάν πέρασε άουτ, με τη Γιουβέντους να παίρνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη και να μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν (79’  Καρμπόνι), Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (83’ Μπελανόβα), Μπαρέλα (63’ Μιχιταριάν), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο (63’ Ντ’αμπρόσιο), Λαουτάρο, Λουκάκου (79’ Ντζέκο).

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (75’ Κουαντράδο), Φατζόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Σουλέ (66’ Κιέζα,83΄ Παρέδες), Βλάχοβιτς

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0