Football Talk

Λουτσέσκου: «Ψέματα ότι πέταξα κάτι στην κερκίδα - Ελπίζω οι ομάδες της Αθήνας να έχουν την ίδια μεταχείρηση»

Λουτσέσκου: «Ψέματα ότι πέταξα κάτι στην κερκίδα - Ελπίζω οι ομάδες της Αθήνας να έχουν την ίδια μεταχείρηση»
Για την τεράστια νίκη με ανατροπή του ΠΑΟΚ επί του Άρη και το γεγονός ότι αποβλήθηκε στο φινάλε, διαψεύδοντας την ορθότητα της απόφασης, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Σχετικά Άρθρα
Η συνεισφορά του στην ανατροπή του ΠΑΟΚ ήταν κομβική καθώς «διάβασε» άριστα το παιχνί που είχε στραβώσει και οι αλλαγές του έκαναν τη διαφορά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA για το αποτέλεσμα και την αποβολή του στο φινάλε.

Αρχικά είπε: «Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α' μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β' ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ως προς την αποβολή του και την ένταση που υπήρχε τα τελευταία λεπτά: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Μου είπαν ότι με απέβαλλαν επειδή έκανα κίνηση για να πετάξω κάτι προς την κερκίδα. Έτσι ενημέρωσε τον διαιτητή το VAR. Είναι ψέματα. Πήρα όντως κάτι, για να το πετάξω όμως προς τα πίσω. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr 

 
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0