Football Talk

Serie A: Οι «συνήθεις ύποπτοι» καθάρισαν για την Νάπολι - Η Λέτσε «έδωσε» μόνη της το τρίποντο στην Φιορεντίνα (video)

Serie A: Οι «συνήθεις ύποπτοι» καθάρισαν για την Νάπολι - Η Λέτσε «έδωσε» μόνη της το τρίποντο στην Φιορεντίνα (video)

Η επιβλητική Νάπολι για ένα ακόμα παιχνίδι πήρε άνετη νίκη στην έδρα της Τορίνο με 4-0. Ενώ η Φιορεντίνα δυσκολεύτηκε εντός έδρας με την Λέτσε η οποία όμως της προσέφερε απλόχερα την νίκη με το αυτογκόλ του Γκάλο.     

Δεν γίνετε να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα για την Νάπολι. Βρισκόμαστε πλέον στην 27η αγωνιστική της Serie A και δεν αποτελεί πλέον είδηση όταν η ομάδα του Σπαλέτι παίρνει άνετες νίκες σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται. Από την άλλη πλευρά η ασταθής Φιορεντίνα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της καθώς αυτή ήταν η έβδομη κατά σειρά νίκη των «βιόλα» σε Ιταλία και Ευρώπη.

Με τον δυναμισμό που μας έχει συνηθίσει φέτος, ξεκίνησε στο παιχνίδι η Νάπολι και πήρε προβάδισμα στο 9ο λεπτό. Ο Οσίμεν με κεφαλιά από την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Ζιελίσνκι έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε πριν καν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λινέτι έκανε φάουλ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την λευκή βούλα. Ο Κβαρατσχέλια δεν άφησε ανεκμετάλλευτη αυτήν την μοναδική ευκαιρία και στο 35’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο για τους Ναπολιτάνους. Στο 51’ ο Ολιβέιρα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Οσίμεν και ο Νιγηριανός με άλλη μία κεφαλιά έβαλε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι για το 3-0.

Από εκτελεστής έγινε δημιουργός ο Κβαρατσχέλια και έδωσε ασίστ στο Έντομπελέ για το 4-0. Ο Γάλλος με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα στο 68ο λεπτό.  

Η Φιορεντίνα πήγε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι αλλά το δυνατό σουτ του Σαμπονάρα βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Έλτσε.

Το γκολ για τους «βιόλα» ήρθε τελικά στο 27’ αλλά δεν ήταν από ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα. Ο Γκάλο σε μία άτσαλη προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από την περιοχή, την έστειλε απευθείας στην εστία της δικιάς του ομάδας για το 1-0.

Το παιχνίδι στην συνέχεια διατηρήθηκε σε χαμηλό τέμπο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερα αξιόλογες επίθεσης, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.  




Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0