Football Talk

Ο Πεπ ειρωνεύτηκε όσους είπαν πως δεν ήθελε ο Χάαλαντ να «σπάσει» το ρεκόρ του Μέσι (video)!

Ο Πεπ ειρωνεύτηκε όσους είπαν πως δεν ήθελε ο Χάαλαντ να «σπάσει» το ρεκόρ του Μέσι (video)!

Με μια πολύ ωραία ατάκα ο Πεπ Γκουαρδιόλα ειρωνεύτηκε εκείνους που πίστεψαν ότι δεν ήθελε ο παίκτης του, ο Έρλινγκ Χάαλαντ να περάσει το σπουδαίο ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι στο Champions League!

Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία (14/3), σημαδεύτηκε από τα πέντε γκολ του Χάαλαντ, στο εντυπωσιακό 7-0 των «πολιτών». Ο Νορβηγός έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Champions League με αυτό τον αριθμό σε ένα και μόνο ματς, και ο δεύτερος που το καταφέρνει σε νοκ-άουτ παιχνίδι.

Ποιος ήταν ο πρώτος; Μα φυσικά ο Λιονέλ Μέσι, εναντίον της Άρσεναλ το 2010! Στο παιχνίδι με τη Λειψία, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντικατέστησε τον Χάαλαντ στο 63’, στέργοντας του την ευκαιρία να κάνει «διπλό χατ-τρικ» , όπως είπε αργότερα ο Νόρβηγος. Πολλοί, έσπευσαν να πουν πως ο Πεπ «προστάτευσε» τον αγαπημένο του Λιονέλ Μέσι, ώστε ο Χάαλαντ να μην ξεπεράσει τα πέντε γκολ.

Ο Καταλανός τεχνικός όμως έδωσε μια εξαιρετική απάντηση, στη συνέντευξη τύπου μετά το… νέο σόου του Χάαλαντ που πέτυχε χατ-τρικ στο 6-0 επί της Μπέρνλι για το κύπελλο: «Δεν θέλω να σπάσει το ρεκόρ που έχει ο Μέσι στο FA Cup στην Αγγλία!» είπε γελώντας ο τεχνικός της Σίτι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0