Football Talk

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ο Βέργος την «τράβηξε» από την ζώνη του υποβιβασμού (video)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ο Βέργος την «τράβηξε» από την ζώνη του υποβιβασμού (video)

Με «ήρωα» τον Βέργο η Λαμία νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξέφυγε δύο βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Super League 2. Τα δύο γκολ του Έλληνα επιθετικού έδωσαν τρεις άκρως σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του που «παλεύει» για την σωτηρία της.

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν για την πρώτη αγωνιστική των Play-out της Super League με τον Βέργο να δίνει σπουδαία νίκη στους γηπεδούχους. Τα δύο γκολ του Έλληνα επιθετικού στο «Αθανάσιος Διάκος» ήταν αρκετά για να πάρει το τρίποντο η Λαμία και ας έπαιζε με 10 παίκτες από το 54’ εξαιτίας της αποβολής του Ντε Βιντσέτι. Ενώ στο τέλος αποβλήθηκε και ο Μανούσος που είχε μπει αλλαγή στο 82ο λεπτό.

1ο ημίχρονο

Από νωρίς στο παιχνίδι η Λαμία έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Βέργος έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε από ευνοϊκή θέση αποκρούστηκε από το τάκλιν του Εραμούσπε.

Το γκολ για τον Βέργο ήρθε τελικά στο 12ο λεπτό. Ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την προβληματική αντίδραση του Τσιντώτα για το 1-0.

Η πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησε ο ΠΑΣ ήρθε στο 33ο λεπτό με τον Μπακαδήμα. Η κεφαλιά του όμως δεν «άγχωσε» τον Γκαραβέλη που μπλόκαρε σταθερά.

Η Λαμία χτύπησε για δεύτερη φορά πριν την λήξη του ημιχρόνου και πάλι με τον Βέργο. Ο Ντε Βινσέντι με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε στον 27χρονο επιθετικό μέσα στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 45+1’. Τρίτο γκολ για τον επιθετικό της Λαμίας στην 12η εμφάνιση του με την ομάδα.  

2ο ημίχρονο

Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Τζίνο ο Ντε Βιντσέτι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52ο λεπτό και έβαλε σε «μπελάδες» την ομάδα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα αλλά η προβολή του Ροσέριο στο 69’ πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 75’ ήταν η σειρά του Μορέιρα να απειλήσει από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε απευθείας άουτ.

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Μανούσος δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλετε από το παιχνίδι, ενώ είχε μπει αλλαγή μόλις στο 82ο λεπτό. Με εννιά παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Λαμία.

MVP

Σαφώς ο Νίκος Βέργος με τα δύο γκολ που πέτυχε αποτελεί και τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του γηπέδου

Η φάση του αγώνα

Το πρώτο γκολ του Βέργου στο που άνοιξε και τον δρόμο για την νίκη της Λαμίας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (70’ Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (82’ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (71’ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Μαρτίνες (71’ Σλίβκα), Βέργος (82’ Μανούσος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Τσιντώτας, Πήλιος, Μορέιρα (83’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Τζίμας (66’ Λέο), Τσαβός (82’ Λόλις), Ριένστρα (58’ Ροσέρο), Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος (46’ Μπιλμπάο), Μπάλαν


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0