Football Talk

Έρλινγκ Χάαλαντ: Έφτασε τα 41 γκολ – Έβδομο σε… 95 λεπτά! (video)

Έρλινγκ Χάαλαντ: Έφτασε τα 41 γκολ – Έβδομο σε… 95 λεπτά! (video)

Αδιανόητος Έρλινγκ Χάαλαντ, στέλνει… μόνος του τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του FA Cup, σκοράροντας δις σε τρία λεπτά κόντρα στη Μπέρνλι!

Βλέποντας το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ στην βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, στα προημιτελικά του FA Cup, όλοι κατάλαβαν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα το βλέπει σοβαρά.

Μισή ώρα αργότερα, ο Νορβηγός αποδεικνύει για ποιον λόγο δεν μπορεί να μείνει εκτός αρχικού σχήματος των «πολιτών», ούτε σε αναμέτρηση με ομάδα της Championship.

Αρχικά, έκανε το 1-0 και έφτασε τα 40 γκολ σε μία σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο για την ακρίβεια στο «Νησί», πράγμα που δεν κατόρθωσε ούτε ο Τιερί Ανρί σε ολόκληρη την καριέρα του, ανεξαρτήτου ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τρία λεπτά ο Νορβηγός βρέθηκε εκ νέου στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Έκανε το 2-0, το 41ο του γκολ με τη φανέλα των «πολιτών» είναι γεγονός και πλέον, μετρά επτά γκολ σε 95 λεπτά αθροιστικά, αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνίστηκε μία ώρα στο Champions League και 35 λεπτά (προς το παρόν) κόντρα στην ομάδα του Βινσέντ Κομπανί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0