Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Το «buzzer-beater» του Άλβαρες έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1: Το «buzzer-beater» του Άλβαρες έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες!

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με το δεξί στα φετινά Play Out της Super League, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Παναιτωλικού. Ο Άλβαρες ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για τους Αρκάδες με γκολ στο 90’, ενώ το πέναλτι του Μπαράλες είχε ισοφαρίσει ο Κολοβός.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του στα φετινά Play Out της Super League. Επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Παναιτωλικού, με τον Άλβαρες να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 90ο λεπτό. Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί χάρη στο πέναλτι του Μπαράλες στο πρώτο μέρες, αλλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρήκε απάντηση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους με τον Κολοβό.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 4ο λεπτό όταν ο Άλβαρες έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και επέστρεψε στον ίδιο, ο οποίος με νέα προσπάθεια την έστειλε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, σχεδόν από το πουθενά, στο 32’ και ύστερα από υπόδειξη του VAR, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι αφού ο Ανέστης στην προσπάθειά του να μαζέψει τη μπάλα, ανέτρεψε τον Καστάνιο, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Mparales.jpg

2ο ημίχρονο

Με το ξεκίνησα του δευτέρου μέρους ο Αστέρας έφτασε κοντά σε ένα ακόμα γκολ με τον Μπαράλες (49’), ωστόσο ο Ανέστης απέκρουσε την κεφαλιά του επιθετικού των Αρκάδων. Χαμένη ευκαιρία που πλήρωσαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, αφού ο Κολοβός στο 50’, έπειτα από σέντρα του Χουχούμη, νίκησε τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αστέρας πίεσε για να αποκτήσει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στα σουτ του Σίτο (65’), του Μπαράλες (80’) και του Ζουγλή, ο Έλληνας γκολκίπερ του Παναιτωλικού είχε απάντηση και διατήρησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Όλα αυτά έως και το 90ο λεπτό, όταν ο Φεντερίκο Άλβαρες με το δεξί με ένα πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Αστέρα, κάνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ!

Paixn.jpg
Ο
MVP

Ο Φεντερίκο Άλβαρες, που ήταν ο κινητήριος μοχλός στην επίθεση του Αστέρα και πέτυχε και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Η φάση του αγώνα

Το «buzzer-beater» γκολ του Άλβαρες, που έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ (84’ Προύντζος), Μουνάφο, Ριέρα (45' Τιλίκα), Σίτο (68' Ζουγκλής), Μπερτόγλιο (84’ Γκαρντάφσκι), Μπαράλες

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός (88’ Μορσάι), Χουάνπι (64' Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64' Νοσίρου), Πέδρο (74' Καρέλης)

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0