Football Talk

Λυών - Ναντ 1-1: Ισόπαλες με δύο γκολ των γηπεδούχων

Λυών - Ναντ 1-1: Ισόπαλες με δύο γκολ των γηπεδούχων
Λυών και Ναντ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και ήρθαν 1-1 στην έδρα της πρώτης.
Η Λυών υποδέχθηκε τη Ναντ για την 28η αγωνιστική της Ligue 1. Ένα αυτογκόλ του Λουκέμπα στο 2' και ένα πλασέ του Λακαζέτ στο 24', ήταν τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 1-1. Ένας βαθμός που σίγουρα βολεύει τους φιλοξενούμενους και σε καμία περίπτωση τους «λιονέ».
Από πολύ νωρίς στο ματς είχαμε γκολ και αυτό βέβαια από τη Λυών, αλλά σε λάθος εστία. Ο Λουκέμπα βρήκε την μπάλα, εκείνη άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ρίου στο 2'.

Οι γηπεδούχοι που συνήλθαν γρήγορα από αυτό το γρήγορο γκολ, πίεζαν ψηλά και είχαν καταφέρει να βρουν την ισοφάριση με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ στο 24'. Με ένα πολύ ωραίο δεξί πλασέ, ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 17 τέρματα στη διοργάνωση.

Η συνέχεια του πρώτου μέρους ήταν ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θεωρητικά αουτσάιντερ του ματς, η Ναντ, έβγαζε το επιθετικό πρόσωπο που παραδόξως μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες βδομάδες, μιας και όλη τη σεζόν τα παιχνίδια της είχαν ελάχιστα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι φτάνανε συχνά στην περιοχή του Ρίου, χωρίς να βρουν κάποιο γκολ.

Από την άλλη η ομάδα του Μπλαν, προβλημάτιζε μιας και δεν μπορούσε να γίνει απειλητική έτσι ώστα να πάρει το τρίποντο. 

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα και το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το 24', ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μία ισοπαλία που σίγουρα κάνει στη Ναντ, ενώ βάζει σε μπελάδες τη Λυών η οποία απομακρύνεται πολύ από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0