Football Talk

Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης 2-2: Η Μπορούσια... δημιουργούσε, αλλά ο Ντουκς απαντούσε (video)

Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης 2-2: Η Μπορούσια... δημιουργούσε, αλλά ο Ντουκς απαντούσε (video)
Γκλάντμπαχ και Βέρντερ μας χάρισαν ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο και ένα... 2-2 που «κάνει» στους φιλοξενούμενους.

Όσο καλή και αν ήταν στο δημιουργικό κομμάτι η Γκλάντμπαχ, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, με το σκορ 2-2.

Ο αγώνας:

Από την αρχή της αναμέτρησης η Γκλάντμπαχ ήθελε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, αλλά και να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, αλλά και να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πράγματι η Μπορούσια, ήταν αυτή που προσπαθούσε να γίνει απειλητική και είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Παρά την υπεροχή τους, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος.

Η Γκλάντμπαχ είχε 61% κατοχή και 8 τελικές, με τη Βέρντερ να προσπαθούσε κυρίως να παίξει στην κόντρα επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν πολύ νωρίς αυτό που άξιζαν, ένα γκολ. Ο Μάρκους Τιράμ μετά από εξαιρετική πάσα του Χόφμαν, έκανε ένα σπριντ, πλάσαρε ιδανικά και άνοιξε το σκορ στο 48’.

Η Γκλάντμπαχ δεν συμβιβαζόταν με αυτό το 1-0 και πίεζε όλο και περισσότερο, όμως η Βέρντερ είχε απάντηση στο 65'. Η ομάδα της Βρέμης βγήκε σε κόντρα επίθεση, εκμεταλλεύτηκε στο κενό της άμυνας και από τη στιγμή που ο Ντουκς είχε βγει τετ α τετ, τα πράγματα έμοιαζαν εύκολα για αυτόν.

Ένα σκορ που είχε διαμορφωθεί κόντρα στον ρυθμό του αγώνα, με την Μπορούσια βέβαια να μην είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 73' ο Νόιχαους ήταν αυτός που είχε βάλει και πάλι τα «πουλάρια» και πάλι μπροστά στο σκορ.

Επειδή όμως είναι γνωστό ότι η μπάλα τιμωρεί, η Γκλάντμπαχ όχι μόνο δεν μπόρεσε να βρει ένα τρίτο γκολ για να «σφραγίσει» τη νίκη, αλλά δέχθηκε και την ισοφάριση. Στο 89', ο Ντουκς, έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και «πάγωσε» το «Μπορούσια Παρκ».

Το 2-2 δεν μπόρεσε να αλλάξει μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα κάνει τους φιλοξενούμενους να χαμογελάνε.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0