Football Talk

Ολυμπιακός Β': Μειώθηκε το πρόστιμο για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea

Ολυμπιακός Β': Μειώθηκε το πρόστιμο για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea
Ο Ολυμπιακός είχε ασκήσει έφεση σχετικά με την ποινή που είχε δεχθεί για το ματς με την Athens Kallithea.
Ο Ολυμπιακός Β' δεν είχε βγει να παίξει το δεύτερο ημίχρονο με την Athens Kallithea. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί το ματς 3-0 για την ομάδα της Καλλιθέας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση πέντε βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, πέντε από το επόμενο και με 70 χιλιάδες ευρώ.

Μετά από έφεση που είχαν ασκήσει οι Πειραιώτες για την ποινή, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να μειώσει το χρηματικό ποσό στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση:

-Δέχθηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β κατά της 56/2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.

Μεταρρύθμισε την υπ’ αρίθ. 56/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.

Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β την ποινή : α) της απώλειας του επίδικου αγώνα με την γηπεδούχο «ATHENS KALLITHEA F.C», ο οποίος διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής ημέρας της διοργάνωσης της Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα (2022 – 2023) και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική (2023 – 2024) περίοδο και γ) χρηματική ποινή ποσού δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0