Football Talk

Κλήρωση Europa Conference League: Με την Άντερλεχτ οι Παυλίδης και Χατζηδιάκος, φαβορί Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ

Κλήρωση Europa Conference League: Με την Άντερλεχτ οι Παυλίδης και Χατζηδιάκος, φαβορί Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ
Ανοικτός ο δρόμος για τα φαβορί στο Europa Conference League με τις Φιορεντίνα, Γουέστ Χαμ και Νις να κληρώνονται με αντιπάλους στα μέτρα τους. Κόντρα στην Άντερλεχτ η Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου. 
Δεν προέκυψε το μεγάλο ζευγάρι στα προημιτελικά του Conference League με όλα τα φαβορί να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Η Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου κληρώθηκε με την Άντερλεχτ σε ένα γειτονικό ντέρμπι Ολλανδίας-Βελγίου.

Στα άλλα ζευγάρια, η Φιορεντίνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στην Λεχ Πόζναν, όπως και η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Γάνδη. Τέλος, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει και η Νις με αντίπαλο την Βασιλεία.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ανοικτά αφού η Φιορεντίνα μπορεί να αντιμετωπίσει τη Νις, ενώ η Γουέστ Χαμ την Άλκμααρ.

Στις 13 Απριλίου οι πρώτοι αγώνες και στις 20 Απριλίου οι επαναληπτικοί, ενώ οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 11 και 18 Μαΐου. Στον τελικό γηπεδούχος ομάδα θα είναι η νικήτρια του ημιτελικού Λεχ Πόζναν/Φιορεντίνα –Βασιλεία/Νις και φιλοξενούμενη η νικήτρια από το Γάνδη/Γουέστ Χαμ –Άντερλεχτ-Άλκμααρ.


Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα
Γάνδη - Γουέστ Χαμ
Άντερλεχτ - Άλκμααρ
Βασιλεία - Νις

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά:

Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα/Βασιλεία - Νις
Γάνδη - Γουέστ Χαμ/Άντερλεχτ - Άλκμααρ




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0