Football Talk

Κλήρωση Champions League: Ο Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο Μόναχο, ανοίγει ο δρόμος για ιταλική ομάδα στον τελικό

Κλήρωση Champions League: Ο Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο Μόναχο, ανοίγει ο δρόμος για ιταλική ομάδα στον τελικό
Ματσάρα στα προημιτελικά με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να επιστρέφει στο Μόναχο για να αντιμετωπίζει την Μπάγερν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά, την ώρα που η Νάπολι κληρώθηκε με την Μίλαν ανοίγοντας ο δρόμος για ιταλική ομάδα στον μεγάλο τελικό.

Σε αυτή την φάση και με τόσες σπουδαίες ομάδες στην κλήρωση δεν γινόταν να μην βγει ένα ζευγάρι μεγαθηρίων. Και η κληρωτίδα έκανε τα δικά της. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο Μόναχο εκεί όπου η Μπάγερν θα περιμένει τον Καταλανό σε ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο μεγάλος τελικός. Τα δύσκολα όμως για τις δύο ομάδες δεν σταματάνε εδώ, αφού όποιος προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περάσει και από την νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, εφόσο βέβαια αυτή επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στην Τσέλσι.

Στο άλλο μπράκετ με τρεις ιταλικές ομάδες, πλέον ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή των Ιταλών σε τελικό μετά από έξι χρόνια και την παρουσία της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα η Ίντερ κληρώθηκε με την Μπενφίκα σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι αν σκεφτεί κανείς πως φέτος οι «αετοί» είναι σε τρομερή κατάσταση. Το σημαντικό ζευγάρι από αυτό το μπράκετ είναι ο «εμφύλιος» μεταξύ της Νάπολι και της Μίλαν, μεταξύ της νυν και όπως όλα δείχνουν της επόμενης πρωταθλήτριας Ιταλίας. Μια Νάπολι που δείχνει αυτή την στιγμή μια κλάση ανώτερη από την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Το σίγουρο είναι ότι πλέον μια ιταλική ομάδα θα είναι στα ημιτελικά και δεν αποκλείεται να έχουμε έναν νέο «εμφύλιο» στα ημιτελικά εφόσον προκριθούν οι δύο ομάδες του Μιλάνου.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα (18-19/4). Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10/5 και 16/17 Μαΐου αντίστοιχα. Να πούμε εδώ πως στον τελικό, τυπικά γηπεδούχος θα είναι η νικήτρια από τον ημιτελικό που θα προκύψει από το νικητή του Ρεάλ Μαδρίτης/Τσέλσι – με τον νικητή Μάντσεστερ Σίτι/Μπάγερν Μονάχου και φιλοξενούμενη αυτή που θα προκύψει από το νικητής Μίλαν/Νάπολι – νικητής Μπενφίκα/Ίντερ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
Μπενφίκα - Ίντερ
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν
Μίλαν - Νάπολι

Οι διασταυρώσεις για τα ημιτελικά:

Μίλαν/Νάπολι - Μπενφίκα/Ίντερ

Ρεάλ Μαδρίτης/Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι /Μπάγερν Μονάχου





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0