Football Talk

Αρτέτα: «Συγχαρητήρια στη Σπόρτινγκ, αλλά τώρα έχουμε 11 τελικούς μπροστά μας»

Αρτέτα: «Συγχαρητήρια στη Σπόρτινγκ, αλλά τώρα έχουμε 11 τελικούς μπροστά μας»

Ο Μικέλ Αρτέτα σαφώς ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του στα πέναλτι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως τόνισε ότι η Άρσεναλ πρέπει να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της.

Σχετικά Άρθρα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση μέσα στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς επικράτησε στα πέναλτι με 5-3 και είναι πλέον στα προημιτελικά του Europa League.

Ένας αποκλεισμός «σοκ» για την ομάδα του Λονδίνου, αλλά όπως δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα δεν πρέπει οι παίκτες του να «τα βάψουν μαύρα», αλλά να μείνουν συγκεντρωμένοι στη συνέχεια της Premier League, καθώς απομένουν 11 τελικοί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κρίσταλ Παλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρτέτα:

«Απλά να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, τι κάναμε και γιατί δεν ήταν αρκετό για να προκριθούμε. Συγχαρητήρια στην Σπόρτινγκ αλλά τώρα έχουμε έντεκα αγώνες μπροστά μας και ο πρώτος είναι με την Κρίσταλ Πάλας και είναι τελικός.

Ό,τι πούμε από εδώ και πέρα πρέπει να αφορά την Πάλας, για να είμαστε καλύτεροι από σήμερα. Στα πρώτα 75 λεπτά δεν ήμασταν στο επίπεδό μας. Δίναμε όλες τις μπάλες. Χαρίζαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες στην παράταση, αλλά όταν πάει στα πέναλτι υπάρχει αβεβαιότητα και εν τέλει χάσαμε».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0