Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: «You 'll never walk alone» στα μεγάφωνα του Μπερναμπέου, σαν «ευχαριστώ» στη Λίβερπουλ (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: «You 'll never walk alone» στα μεγάφωνα του Μπερναμπέου, σαν «ευχαριστώ» στη Λίβερπουλ (video)

Το περίφημο «You”ll never walk alone» έπαιξαν τα μεγάφωνα του Μπερναμπέου μετά τη λήξη του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ (15/3, 1-0), με τους «μερενγχες» να ευχαριστούν έτσι τους Άγγλους που τίμησαν τη μνήμη του Αμάνθιο Αμάρο.

Λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι στο Άνφλιντ (21/2),μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο επίτιμος πρόεδρος της «βασίλισσας», Αμάνθιο Αμάρο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ με «μπροστάρη» τον Σερ Κένι Νταλγκλίς κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που είχαν ταξιδέψει στην Αγγλία. Έπειτα, το «Kop» χειροκρότησε του παίκτες του Αντσελότι, όχι μόνο για τη σπουδαία με 5-2 νίκη, αλλά και για το «άσχημο» συμβάν.

Γι αυτό το λόγο και χθες (15/3), μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ αποφάσισε να παίξει στα μεγάφωνα του γηπέδου το πλέον χαρακτηριστικό, σχεδόν ύμνο της Λίβερπουλ, «You”ll never walk alone» σε μια κίνηση να ευχαριστήσει τους «κόκκινους» που τίμησαν τον Αμάρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0