Football Talk

Premier League: Κοιτάζουν Ευρώπη Μπράιτον και Μπρέντφορντ - Βυθίζονται οι «Άγιοι»

Premier League: Κοιτάζουν Ευρώπη Μπράιτον και Μπρέντφορντ - Βυθίζονται οι «Άγιοι»
Χρωστούμενα παιχνίδα λόγω αναβολών είχε το πρόγραμμα στο Νησί με τις Μπράιτον και Μπρέντφορντ να επανέρχονται στα θετικά αποτελέσματα και να... καραδοκούν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ουραγός και με ματς περισσότερο έχει η Σαουθάμπτον.
Σημαντικότατες νίκες που τις κρατούν σε τροχιά Ευρώπης πέτυχαν Μπράιτον και Μπρέντφορντ το βράδυ της Τετάρτης (15/3) σε εξ' αναβολείς αναμετρήσεις της Premier League. Αποτελέσματα και τρίποντα που τις φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο... όνειρο της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν.

Στο «Amex» ένα γκολ του Σόλι Μαρτς στο 15' ήταν αρκετό για τη Μπράιτον ώστε να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας από το 2018 εντός έδρας και να την κρατήσει χαμηλά, στο γκρουπ των 9 ομάδων που βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών και θα παλέψουν για τη διαβίωσή τους στα... σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. 
Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο με την Πάλας να έχει τις ευκαιρίες της να φέρει το ματς στα ίσα παρόλα αυτά να αποτυγχάνει και να μένει η μοναδική ομάδα της Premier League χωρίς νίκη. Ταυτόχρονα, οι «γλάροι» κράτώντας το μηδέν στα μετόπισθεν σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί που έτρεχαν κόντρα στους «αετούς», καθώς στις 10 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, παραβιαζόταν η εστία τους.
407a0743e044289f70f875c833b520cbo2.jpg

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπρέντφορντ έφυγε με σημαντικό διπλό από το Σαουθάμπτον (πρώτη φορά από το 1958-59 την κερδίζει μέσα έξω), κρατώντας τους «Άγιους» στο βυθό της βαθμολογίας.

Οι «σφήκες» ήθελαν να βγάλουν αντίδραση για την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Έβερτον και το κατάφεραν καταλλήλως. Από την αρχή είχαν τα ηνία, ούσες απειλητικές στην επίθεση και αν δεν ήταν ο Μπαζούνου πιθανότατα θα το είχαν κάνει νωρίτερα. Παρόλα αυτά στο 32' και από στημένη φάση, ο Τόνει έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Σαουθάμπτον έψαξε στο δεύτερο μέρος το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσε Άντεμς να σταματάει στη γραμμή από τον Άαρον Χίκει. Και αφού δεν τα κατάφεραν οι «Άγιοι», στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκαν και δεύτερο γκολ με τον Βίσα.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0