Football Talk

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: Άλλη μία μέρα στην δουλειά και εύκολη πρόκριση στους «8»

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: Άλλη μία μέρα στην δουλειά και εύκολη πρόκριση στους «8»

Η Νάπολι συνεχίζει ακάθεκτη τις «υψηλές πτήσει»ς σε Ιταλία και Ευρώπη. Υποδέχθηκε την Άιντραχτ στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την οποία και «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα. Το τελικό 3-0 της έδωσε μία εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Επιβλητική Νάπολι σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν επέτρεψε να απειληθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Γερμανοί μετά την εντός έδρας ήττα τους με 2-0 είχα δύσκολο «έργο» στην Ιταλία το οποίο γινόταν όλο και πιο δύσκολο όσο περνούσαν τα λεπτά του παιχνιδιού. Το τελικό 3-0 ήταν έστειλε «πανηγυρικά» την Νάπολι στους «8» του Champions League.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Νάπολι και μόλις στο 2ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Πολιτάνο επιχείρησε το σουτ από της παρυφές της περιοχής αλλά ο Τραπ αντέδρασε υποδειγματικά για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Στο 43ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά την εστία των Γερμανών αλλά ο Κβαρατσχέλια δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο κίπερ.

Το γκολ για τους Ναπολιτάνους ήρθε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 45+2’ ο Οσίμεν εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του Πολιτάνο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Το 2-0 δεν άργησε να γίνει για τους γηπεδούχους. Στο 53ο λεπτό ο αρχηγός, Ντι Λορέντζο βρήκε μέσα στην περιοχή τον Οσίμεν, με τον Νιγηριανό να βάζει δεύτερο γκολ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Η Άιντραχτ συνέχιζε να μην βρίσκει λύσεις στον επιθετικό «μονόλογο» της Νάπολι. Ο Κβαρατσχέλια με ένα από τα γνωστά του «σλάλομ» μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά βρήκε για άλλη μια φορά τον Τραπ σε ετοιμότητα.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας «πάλευε» μόνος του στο παιχνίδι, αλλά στο 64’ μάζεψε για τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του. Ο Ζιελίσκι κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0.

Με επιμέρους σκορ 5-0 η Νάπολι πήρε μία σπουδαία και συνάμα εύκολη πρόκριση που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ (66' Ζεσούς), Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (74' Εντομπελέ), Πολιτάνο (67' Λοζάνο), Οσίμεν(81' Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (74' Ελμάς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Λενζ (67' Μαξ), Εντικά, Τούτα, Μπούτα, Σο, Ρόντε (74' Γιάκιτς), Καμάντα, Γκέτσε, Κνάουφ (62' Αλιντού), Μπορέ

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr           

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0