Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 1-0: Πρόκριση πανηγυρική, στο... ρελαντί (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 1-0: Πρόκριση πανηγυρική, στο... ρελαντί (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε ξανά της Λίβερπουλ (15/03, 1-0) και με συνολικό σκορ 6-2 υπέρ της, «τσέκαρε» με πανηγυρικό τρόπο την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League.

Απλά, κυνικά και αθόρυβα, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2/2 κόντρα στη Λίβερπουλ (15/03, 1-0) και οριστικοποίησε την παρουσία της στους «8» του Champions League.

Χωρίς να... ιδρώσει, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, δεν αγχώθηκε λεπτό. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ήταν πιο κοντά στο γκολ απ' ό,τι η αντίπαλός της και εν τέλει, το βρήκε με τον Μπενζεμά στο 79', δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της, με συνολικό σκορ 6-2 υπέρ της.

Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στο γκολ, μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά ο Ντάργουιν Νούνιες, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάτι περισσότερο, την εξαιρετική πάσα του Μοχάμεντ Σαλάχ.

 
Από εκείνο το χρονικό σημείο, το ματς εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων.

Αρχικά, «άγγιξαν» το 1-0 στο 14', αλλά ο Άλισον απομάκρυνε ενστικτωδώς την εξ αποστάσεως κεφαλιά του Βινίσιους Τζούνιορ. Κάτι ανάλογο έπραξε και στο 20ο λεπτό, ακουμπώντας όσο χρειαζόταν την μπάλα, για να στείλει το σουτ του Καμαβινγκά στο οριζόντιο δοκάρι.



Δύο λεπτά αργότερα (22'), ήταν η σειρά του Λούκα Μόντριτς να απειλήσει, αλλά το μακρινό του σουτ, «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι της Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι «ξεμύτισαν» στο 33', αλλά ο Κουρτουά είπε «όχι» στην προσπάθεια του Νούνιες, να ξαναβάλει το σύνολο του Κλοπ στο κόλπο της πρόκρισης.


Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης «προειδοποίησε» με τον Βαλβέρδε στο 53' και με τον Βινίσιους στο 69', αλλά η τρίτη της καλή ευκαιρία, αποδείχθηκε και... φαρμακερή!

Στο 79ο λεπτό, ο πεσμένος Βινίσιους έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπενζεμά, που δεν λάθεψε προ κενής εστίας και διαμόρφωσε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (86' Βάσκεθ), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Κρόος (84' Τσουαμενί), Μόντριτς (82' Σεμπάγιος), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους Τζούνιορ (84' Ασένσιο), Μπενζεμά (82' Ροντρίγκο).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (90+1' Τσιμίκας), Φαμπίνιο, Μίλνερ (73' Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ, Ντιόγο Ζότα (57' Έλιοτ), Χάκπο (90+1' Καρβάλιο), Νούνιες (57' Φιρμίνο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0