Football Talk

Σκηνές... πολέμου μεταξύ οπαδών της Νάπολι και της Άιντραχτ πριν την έναρξη του αγώνα! (video)

Σκηνές... πολέμου μεταξύ οπαδών της Νάπολι και της Άιντραχτ πριν την έναρξη του αγώνα! (video)

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην Ιταλία, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να προκαλούν επεισόδια, πριν την έναρξη του παιχνιδιού ΝάπολιΆιντραχτ Φρανκφούρτης (15/3, 3-0).

Σχετικά Άρθρα

Η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι ήδη από την Τρίτη (14/3). Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας, υπό τον φόβο επεισοδίων, αποφάσισε να μην επιτρέψει στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ταξιδέψουν στη χώρα για τον επαναληπτικό των «16» του Champions League, απέναντι στη Νάπολι (15/3, 3-0).

Ανησυχίες που επιβεβαιώθηκαν εν τέλει, καθώς παρά τις απαγορεύσεις, εκείνοι μετέβησαν κανονικότατα στη νότια Ιταλία! Επομένως, αποτελούσε απλώς θέμα χρόνου να παρεκτραπούν τα πράγματα.

Κάτι που έγινε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι περίπου 600 οπαδοί της γερμανικής ομάδας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ultras των «παρτενοπέι», με την αστυνομία να μην καταφέρνει να εξομαλύνει το … χάος που είχε δημιουργηθεί. Καπνογόνα, κροτίδες, κατεστραμμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα τυλιγμένα στις φλόγες, μεταξύ των οποίων ένα περιπολικό, μετέτρεψαν το τοπίο σε σκηνικό από… πολεμική ταινία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0