Football Talk

Ιμπραΐμοβιτς: Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2024!

Ιμπραΐμοβιτς: Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2024!
Μετά την επιστροφή στη δράση με την αγαπημένη του Μίλαν, ήρθε η ώρα και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Γιάνε Άντερσον να καλεί τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 με Βέλγιο και Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα.
Η ηλικία είναι μια έννοια σχετική για κάποιους ποδοσφαιριστές και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα αυτού. Μάλιστα, την άποψη αυτή φαίνεται πως ενστερνίζεται και ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ο οποίος συμπεριέλαβε τον 41 χρονο σταρ στις κλήσεις για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι σε Βέλγιο και Αζερμπαϊτζάν.
Ο «Ίμπρα» λοιπόν αφού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη «ροσονέρι» φανέλα αναμένεται να κάνει το ίδιο και για χάρη του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, περίπου ένα χρόνο μετά την τελευταία του συμμετοχή. Αυτή ήταν για τα play offs πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ (29/3/2022) κόντρα στην Πολωνία. \

Ο Μάρτης λοιπόν είναι ο μήνας αφιερωμένος στο εθνόσημο για τον Ζλάταν καθώς στις ελάχιστες συμμετοχές που έχει γράψει μετά την πεντάχρονη απουσία του από την εθνική ομάδα (2016-2021), οι περισσότερες ήταν τον πρώτο μήνα της Άνοιξης (3 από τους μόλις 5).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0