Football Talk

Τότεναμ: Θέλει να κρατήσει τον Χάρι Κέιν πάση θυσία!

Τότεναμ: Θέλει να κρατήσει τον Χάρι Κέιν πάση θυσία!

  Η Τότεναμ δεν προτίθεται να πουλήσει τον Χάρι Κέιν, ασχέτως με την θέση που θα έχουν στην βαθμολογική κατάταξη της Premier League στο τέλος της φετινής χρονιάς.Το συμβόλαιό του Άγγλου αναμένεται να λήξει το 2024.

Ο Χάρι Κέιν πρόκειται να διανύσει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο οι συζητήσεις για το μέλλον του στην ομάδα, έχουν προς το παρόν «παγώσει».

Επιθυμία του συλλόγου είναι να κρατήσει τον 29χρονο Άγγλο επιθετικό στο δυναμικό της παρά το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον παίκτη μετά την λήξη του συμβολαίου του το 2024. Ο Τεν Χάγκ φαίνεται πως θέλει να εντάξει στην ομάδα του τον Άγγλο σέντερ φορ, ωστόσο παραμένει αμφίβολο το αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντέξουν οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή.

Τα «σπιρούνια» θεωρούν πως η συνεισφορά του Κέιν στην ομάδα τους είναι πολύτιμη, παρά το ότι δεν διανύουν την καλύτερη τους σεζόν, όντες τέταρτοι στην βαθμολογία της Premier League. Μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της πώλησής του δεν είναι κάτι που σκέφτονται ακόμα και αν ο ίδιος θελήσει να υπογράψει με κάποια άλλη ομάδα. Το μέλλον του στον σύλλογο μέχρι στιγμής παραμένει αβέβαιο.

  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0