Football Talk

Σιμόνε Ιντζάκι: «Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσω, το οφείλω στον εαυτό μου»

Σιμόνε Ιντζάκι: «Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσω, το οφείλω στον εαυτό μου»

Μετά την σπουδαία πρόκριση της Ίντερ στα προημιτελικά του Champions League ο προπονητής της, Σιμόνε Ιντζάκι άφησε υπονοούμενα για την σκληρή κριτική που δέχεται.

Η Ίντερ θα βρεθεί στα προημιτελικά Champions League μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Η ισοπαλία με 0-0 στο «Ντραγκάο» επί της Πόρτο της έδωσε το πολυπόθητο αυτό εισιτήριο.

Ο προπονητής της όμως Σιμόνε Ιντζάκι δέχεται σκληρή κριτική για την πορεία της ομάδας του. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι δεν ήθελε να σταθεί πολύ σε αυτό αλλά ωστόσο έκανε μία μικρή αναφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:

«Δεν έχω να πάρω καμία εκδίκηση. Δεν είναι η ώρα να μιλήσω. Ξέρω τον δρόμο που έχω ακολουθήσει εδώ στην Ίντερ με το επιτελείο μου και τους σπουδαίους παίκτες που έχω. Το πρωτάθλημα έχει προκαλέσει κάποια οικονομικά προβλήματα: τους τελευταίους 18 μήνες η Ίντερ έχει κατακτήσει τρόπαια και έφτασε στα προημιτελικά του Champions League. Είναι εύκολο να σχολιάζεις και να κρίνεις τον Σιμόνε Ιντζάκι. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσω, το οφείλω στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου»



www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0