Football Talk

Τζόλης: «Χαρούμενος που επέστρεψα, θέλω να παίξω στη Νόριτς»

Τζόλης: «Χαρούμενος που επέστρεψα, θέλω να παίξω στη Νόριτς»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε εν όψει του παιχνιδιού της Νόριτς με την Χάντερσφιλντ, αναφερόμενος στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, αλλά και στους στόχους του με την αγγλική ομάδα.

Την επιθυμία του να παίξει στη Νόριτς εξέφρασε ο Χρήστος Τζόλης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε εν όψει του παιχνιδιού κόντρα στην Χάντερσφιλντ. Ο Έλληνας εξτρέμ αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του από τον τραυματισμό στο γόνατο, όσο και στην υποστήριξη που έλαβε από τα «καναρίνια» κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ.

Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στόχος μου είναι να βελτιωθώ. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω

Ενώ μίλησε και για τον προπονητή της Νόριτς, Ντέιβιντ Βάγκνερ: «Ο προπονητής μου ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για ένα νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή για να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλα τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0