Football Talk

Αζάρ για Αντσελότι: «Υπάρχει σεβασμός αλλά δεν μιλάμε!»

Αζάρ για Αντσελότι: «Υπάρχει σεβασμός αλλά δεν μιλάμε!»

Ατάκες που θα συζητηθούν έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να εξηγεί πως δεν μιλάει καν με τον Κάρλο Αντσελότι!

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο λίγοι θυμούνται πως ο Εντέν Αζάρ ανήκει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει αγωνιστεί μόλις επτά φορές (296 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ και μια ασίστ). Όμως το πιο χαρακτηριστικό είναι πως έχει να…πατήσει χορτάρι -για λογαριασμό της Ρεάλ- από τις 3 Ιανουαρίου και ένα ματς κυπέλλου με την Κασερένο.

Ο 32 ετών άσος που αποσύρθηκε και από την εθνική Βελγίου μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Μουντιάλ (Δεκέμβριος 2022) μίλησε για το παρόν αλλά και το μέλλον του.

«Εγώ θέλω να είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα χρονιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!» είπε και συνέχισε λέγοντας μια ατάκα «φωτιά» για τη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι: «Υπάρχει σεβασμός αλλά δεν μιλάμε!»

Τέλος, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός εξήγησε πως του λείπει το ποδόσφαιρο: «Μου λείπει το να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να αγωνίζομαι. Θέλω να διασκεδάζω!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0