Football Talk

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση για τους «ροχιμπλάνκος» με… buzzer beater του Μοράτα στο 90+2’!

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση για τους «ροχιμπλάνκος» με… buzzer beater του Μοράτα στο 90+2’!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «απέδρασε» από την έδρα της Χιρόνα με «χρυσό» γκολ από τον Άλβαρο Μοράτα στις καθυστερήσεις.

Η Ατλέτικο απείλησε στο 21’ με σουτ του Γκριεζμάν, αλλά ο Γκαζανίγκα είχε σωστή θέση και απομάκρυνε, ενώ δύο λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Ντεπάι από κοντά, κατέληξε πολύ πάνω από την εστία του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε ακόμη μία σπουδαία επέμβαση στο 26’, αυτή τη φορά σε υπέροχη ενέργεια και σουτ του Καράσκο. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Ο Γκατσανίγκα στάματησε και τον Γιορέντε στο 47’, ενώ στο 51’ οι «ροχιμπλάνκος» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μελέρο, με τον διαιτητή να έχει διαφορετική άποψη και να λέει «παίζεται». Στο 69’ ο Λόπες προσπάθησε να βάλει ένα απίστευτο γκολ, προσπαθώντας να κρεμάσει τον Όμπλακ από τα 45 μέτρα, αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

Ο κίπερ της Ατλέτικο έδειξε τα αντανακλαστικά του και στο σουτ του Ρικέλμε από καλή θέση στο 83’. Στο 90’+2’ όμως, η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε με περιπετειώδη τρόπο στον Μοράτα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 62' και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Χιρόνα: Γκαζανίγκα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεζ, Γκουτιέριεθ, Τσιγκάνοφ, Α. Γκαρθία, Ρομέου, Μ. Γκαρθία (64' Φερνάντεθ), Ρικέλμε, Καστεγιάνος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο, Καράσκο (77΄Σαούλ), Κόκε (81΄Βίτσελ), Λεμάρ (62΄Κορέα), Γιορέντε (62΄Ντε Πολ), Ντεπάι (62΄Μοράτα), Γκριεζμάν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0