Football Talk

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 1-1: Έβαλε «φωτιά» ο Ντιά μέσα στο Σαν Σίρο!

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 1-1: Έβαλε «φωτιά» ο Ντιά μέσα στο Σαν Σίρο!
Στην 4η θέση της βαθμολογίας παραμένει η Μίλαν μετά την ισοπαλία-γκέλα (1-1) απέναντι στην Σαλερνιτάνα χάνοντας μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να φτάσουν τη δεύτερη Ίντερ.

Η Μίλαν υποδέχτηκε την Σαλερνιτάνα στο  «Τζιουζέπε Μεάτσα» για τις ανάγκες της 26ης αγωνιστικής της Serie A. Η Μίλαν έδειξε το καλό της πρόσωπο στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ολιβιέ Ζιρού που πήγε πάλι να κάνει τα... μαγικά του στο 28ο λεπτό αστοχόντας με ανάποδο ψαλίδι, να βρίσκει τελικά δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (46') ανοίγονας το σκορ 1-0 με κεφαλιά. Πήραν το προβάδισμα (1-0) οι «ροσονέρι» με τον Γάλλο στράικερ να φτάνει τα 8 γκολ φέτος στην Serie A.

Μετά την ανάπαυλα, ο Μπουλαγιέ Ντιά έβαλε ξανά τη Σαλερνιτάνα στο παιχνίδι όταν στο 61' ισοφάρισε στο 1-1 κόβοντας έτσι τη φόρα των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ μιας και είχαν πολλές και χαμένες ευκαιρίες συγκεκριμένα με τον Οριγκί και τον Ιμπραχίμοβιτς αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ματς με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με έναν σημαντικό βαθμό διατηρώντας ένα μικρό «μαξιλαράκι», αφού βρίσκονται πλέον στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τιό, Σαλεμάκερς (77' Φλορέντζι), Μπενασέρ (85' Τονάλι), Κρούνιτς, Ντίαθ (62' Ντε Κετελάρε), Λεάο (63' Οριγκί), Ζιρού (62' Ιμπραχίμοβιτς).

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Γκιομπέρ, Ντανίλιουτς, Πιρόλα (68' Λοβάτο), Μαζόσο (83' Σαμπιά), Μπόχινεν (83' Τορνιγκόι), Κουλιμπαλί, Μπράνταριτς, Κάστανος, Καντρέβα (68' Μπονατσόλι), Ντιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0