Football Talk

«Βλέπει» Μάρκο Σίλβα η Τότεναμ!

«Βλέπει» Μάρκο Σίλβα η Τότεναμ!
Ανάμεσα στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ φαίνεται πως είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν να κινούνται σε κοινούς δρόμους Τότεναμ και Αντόνιο Κόντε από τη νέα σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι ο πάγκος των «πετεινών» πιθανότατα θα αδειάσει το καλοκαίρι. Ο Ιταλός δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του Βορείου Λονδίνου ούτε στους «8» του Champions League συνεπώς η καρέκλα του τρίζει για τα καλά.

Αν λοιπόν παρθεί μία τέτοια απόφαση, είναι πιθανό να καθίσει σε αυτή ένας πρώην «ερυθρόλευκος» καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιέυματα, ένας από τους υποφήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία είναι ο Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος προπονητής ο οποίος οδήγησε τους «Κότατζερς» στην Premier League, η δουλειά του έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, χωρίς μάλιστα οι Λονδρέζοι να έχουν κάνει υπερβάσεις στο μπάτζετ τους. Τι θα έκανε λοιπόν αν είχε το ρόστερ της Τότεναμ; Ίσως μάθουμε από του χρόνου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0