Football Talk

Γιόνσον για Ολυμπιακό: «Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ»

Γιόνσον για Ολυμπιακό: «Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ»

Ο Γιενς Γιόνσον μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την φετινή σεζόν της ΑΕΚ, την δυναμική της OPAP Arena αλλά και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (12/03) και τη συνέχεια στα Play Off.

Ο μέσος της ΑΕΚ σε συνέντευξη που έδωσε σε δανικό μέσο (bold.dk) δήλωσε ότι τον εντυπωσιάζει η «ηλεκτρική ατμόσφαιρα» στο νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ, μίλησε για την έκπληξή του μετά την ήττα με 1-3 από τον Ολυμπιακό (12/03) αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, με τον Δανό να αναφέρει πως το πρωτάθλημα είναι… ορθάνοιχτο!

Στις δηλώσεις του ο Γιόνσον είπε πως «ήταν τρελό να είσαι μέρος αυτού του αγώνα. Δεν έχω ξαναζήσει τόσο πολύ σε αγώνα να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα. Ενας αγώνας μπορεί να διαρκέσει συνολικά και 2,5 ώρες! Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Μοναδική εμπειρία. Μπορεί να έχω βιώσει την ίδια ατμόσφαιρα στην Τουρκία, αλλά δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό. Σαν ρωμαϊκή κόλαση! Είναι τρελό. Απολαμβάνω αυτή την ηλεκτρική ατμόσφαιρα στους αγώνες».

Σχετικά με το παιχνίδι και την ήττα, ο Δανός την χαρακτήρισε απογοητευτική, τονίζοντας: «Είμαι πολύ, πολύ έκπληκτος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και στη συνέχεια πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ, όπου κάναμε λάθος. Ήμασταν απόλυτα συγκεκριμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, οπότε είναι πραγματικά κρίμα, όπως εξελίχθηκε. Λίγο έως πολύ το ματς αυτό εξελίχθηκε όπως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν. Φυσικά δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη μπορούμε να πάρουμε ως θετικό ότι παίξαμε καλά και πραγματικά κυριαρχήσαμε».

Όσο για το πως είναι να αντιμετωπίζει τον Μπιέλ: «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ στη Δανία. Παρακολουθούσα μόνο την Άαρχους στο δανέζικο πρωτάθλημα. Οπότε δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτόν».

Στη συνέχεια ο Γιόνσον μίλησε για τα Play Off και την πορεία του πρωταθλήματος: «Τώρα δυστυχώς δεν ανοίξαμε τη διαφορά. Θα ήμασταν εννέα βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι τρεις οι διαφορά μας από τον Ολυμπιακό και εμείς είμαστε δύο πίσω από τον Παναθηναϊκό. Και ο ΠΑΟΚ επίσης είναι λίγους βαθμούς πίσω, οπότε είναι τρελά ανοιχτό το πρωτάθλημα. Θα είναι δέκα τελικοί. Θα είναι υπέροχο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0