Football Talk

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 2-0: Συνεχίζουν απτόητoι οι πρωτοπόροι - Φωνάζουν για τη διαιτησία οι Βολιώτες! (video)

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 2-0: Συνεχίζουν απτόητoι οι πρωτοπόροι - Φωνάζουν για τη διαιτησία οι Βολιώτες! (video)
Από νωρίς «καθάρισε τη μπουγάδα» ο Πανσερραϊκός στην επιστροφή της Super League 2, επικρατώντας της Νίκη Βόλου με 2-0, χάρις την φορτσάτη εκκίνηση (7', 11' τα γκολ) του. Φωνάζουν για τη διαιτησία οι φιλοξενούμενοι.
Μέσα σε μόλις 11΄ο Πανσερραϊκός κλείδωσε τη νίκη επί της Νίκη Βόλου και μπήκε με το... δεξί στην επανέναρξη της Super League 2, προελαύνοντας στην κορυφή.

Μόλις στο 7', ο Ζέρης σέντραρε από τα δεξιά και ο Στίνα με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τα «λιοντάρια». Τέσσερα λεπτά αργότερα (11') έγινε και το 2-0 και πάλι από... αέρως με τον Καρασαλίδη.

Στο 18' η Νίκη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν σε γέμισμα στην περιοχή του Πανσερραϊκού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πεταυράκη, όμως ο ρέφερι έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδού. Μέχρι την ανάπαυλα οι Βολιώτες προσπαθούσαν να μειώσουν, όμως το 2-0 παρέμεινε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (51') έγινε και φάση που ξεσήκωσε... θύελλα αντιδράσεων στη Νίκη με τον Κ. Καραντώνη να δείχνει κόκκινη για θέατρο στον Παναγιωτίδη, απόφαση που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Βολιώτες είχαν φάσεις όμως το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0