Football Talk

We’ve got Super Mik Arteta: Τραγουδούσε και ο Ζιντσένκο για τον προπονητή του στην Άρσεναλ! (video)

We’ve got Super Mik Arteta: Τραγουδούσε και ο Ζιντσένκο για τον προπονητή του στην Άρσεναλ! (video)

Έναν αριθμό - ορόσημο κατάφερε να φτάσει ο Μικέλ Αρτέτα, στη νίκη της Άρσεναλ με 3-0 επί της Φούλαμ, με τον Ισπανό προπονητή να φτάνει τις 100 νίκες στο «τιμόνι» της ομάδας του, με εντυπωσιακά στατιστικά και τους παίκτες του να τον αποθεώνουν!

Η Άρσεναλ μεταβαίνει στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει εξαρχής πως αν η ομάδα του κερδίσει, τότε το +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι θα διατηρηθεί και εν συνεχεία ο ίδιος θα φτάσει σε έναν αριθμό - ορόσημο με τον αγαπημένο του σύλλογο.

Στις 100 νίκες καριέρας, σε όλες τις διοργανώσεις, με τους παίκτες του να του κάνουν το… χατίρι, αποδίδοντας εξαιρετικά σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Οι δύο Βραζιλιάνοι δίνουν το σύνθημα, ο Γκάμπριελ ανοίγει το σκορ, ο Μαρτινέλι κάνει άμεσα το 2-0 και ο Μαρτίν Έντεγκααρντ «κλειδώνει» το τρίποντο.

Μία υπέροχη προσποίηση είναι αρκετή για να βγάλει δύο παίκτες της Φούλαμ εκτός. Ο Νορβηγός σουτάρει, η Άρσεναλ κάνει το 3-0 και το 50ο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα είναι γεγονός.

Κάπως έτσι, ο Μικέλ Αρτέτα πανηγυρίζει την 100η του επικράτηση στον πάγκο της Άρσεναλ σε μόλις 167 ματς! Μετρά και 24 ισοπαλίες, μαζί με 43 ήττες, την στιγμή που το ποσοστό νικών του τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανέρχεται στο 59.8% και στο φινάλε της αναμέτρησης βλέπει τόσο τον κόσμο, όσο και τον… Ζιντσένκο να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα για χάρη του!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0