Football Talk

Οι 5+1 στιγμές της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga: Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι του Ρουρ, κατάρρευση για Χόφενχαιμ, πρωταγωνιστής της Μπάγερν ο Παβάρ! (video)

Οι 5+1 στιγμές της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga: Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι του Ρουρ, κατάρρευση για Χόφενχαιμ, πρωταγωνιστής της Μπάγερν ο Παβάρ! (video)

Η 24Η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώθηκε, χαρίζοντας πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές. Το ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ σίγουρα ξεχώρισε, όμως εντυπωσιακός ήταν και ο Μπέντζαμιν Παβάρ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άουγκσμπουργκ. Την ίδια ώρα, ο κατήφορος της Χόφενχαιμ συνεχίζεται, σε αντίθεση με τη Μάιντζ που μπορεί να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το γερμανικό πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στη μάχη του τίτλου, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που αμφισβητείται η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου. Ταυτόχρονα, στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας τουλάχιστον πέντε ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Στην 24η στροφή, η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σάλκε και τη Ντόρτμουντ τράβηξε τα βλέμματα. Ο Μπέντζαμιν Παβάρ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Μπάγερν Μονάχου, ενώ «βίοι αντίθετοι» για Χόφενχαιμ και Μάιντζ, με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους για τη συνέχεια.

Εντυπωσιακό το ντέρμπι του Ρουρ!

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Σάλκε και τη Ντόρτμουντ ήταν απολαυστικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό σίγουρα δημιουργούσε προσδοκίες πριν την αναμέτρηση.

Προσδοκίες που εκπληρώθηκαν μέσα στο γήπεδο, με τελικό σκορ 2-2 και ένα χορταστικό παιχνίδι από φάσεις και θέαμα. Ο Σλότερμπεκ έδωσε προβάδισμα στη Ντόρτμουντ με τον Μπάλτερ να ισοφαρίζει. Ο Ράφαελ Γκερέιρο με το πέμπτο του γκολ σε αναμετρήσεις των δύο ομάδων, έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους, όμως ο Κάραμαν διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 79ο λεπτό.

Νίκη της Μπάγερν με υπογραφή… Παβάρ!

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξένησε την Άουγκσμπουργκ, σε ακόμη ένα ματς που είχε οχτώ γκολ συνολικά. Οι Βαυαροί πήραν τη νίκη με 5-3 απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Μάασεν, με πρωταγωνιστή τον Παβάρ.

Ο Γάλλος αμυντικός σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα αγώνα. Το κατάφερε μάλιστα την ημέρα που συμπλήρωσε 150 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν.

«Καταρρέει» η Χόφενχαιμ

Η Χόφενχαιμ ηττήθηκε με 2-1 από τη Φράιμπουργκ και υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ματαράτσο, μετρά επτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και δε δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Κόντρα στη Φράιμπουργκ ήταν ανταγωνιστική, διατηρούσε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως το γκολ του Ντόαν την υποχρέωσε σε νέα ήττα.

 Ανοδική η πορεία της Μάιντζ… διεκδικεί Ευρώπη!

Η Μάιντζ προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είχε πλησιάσει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου δεν κατάφερε να κερδίσει, όμως συνέχισε το αήττητο σερί της.

Εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παραμένει στο -4 από την έκτη θέση και συνεχίζει να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κρίση της Ουνιόν συνεχίζεται!

Τέταρτος συνεχόμενος αγώνας στη Bundesliga χωρίς νίκη για την Ουνιόν Βερολίνου. Οι Βερολινέζοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Βόλφσμπουργκ και έχουν χάσει σημαντικό έδαφος από την κορυφή.

Βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και σε τριπλή ισοβαθμία με Λειψία και Φράιμπουργκ. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μια αναμέτρηση που στοχεύουν μόνο στη νίκη, για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα.

«Δυναμίτης» Φρίμπονγκ στη Λεβερκούζεν!

Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ , διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και ήταν πάλι πρωταγωνιστής στην εκτός έδρα νίκη της Λεβερκούζεν επί της Βέρντερ Βρέμης. Με γκολ και ασίστ σε μια ακόμα αναμέτρηση, άνοιξε το δρόμο για την τρίτη συνεχόμενη νίκη των «ασπιρίνων» σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι κομβικός για το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του τη φετινή σεζόν, μετρώντας επτά γκολ και έξι ασίστ στη Bundesliga.

Πάνος Κορομηλάς 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0