Football Talk

Premier League: Είσαι ουραγός και παίζεις με τη Λίβερπουλ; Κανένα πρόβλημα! (video)

Premier League: Είσαι ουραγός και παίζεις με τη Λίβερπουλ; Κανένα πρόβλημα! (video)

Απίστευτο κι΄ όμως αληθινό. Η αψυχολόγητη φετινή Λίβερπουλ μπορεί να… διαλύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ηττηθεί την επόμενη εβδομάδα από την ουραγό, Μπόρνμουθ. Ή αν θέλετε, να χάσει για τρίτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο από την ομάδα που βρίσκεται στον… πάτο της Premier League.

Σχετικά Άρθρα

Η περίπτωση της φετινής Λίβερπουλ είναι για case study διπολικών χαρακτήρων και μη σταθερών προσωπικοτήτων, με τους  φίλους της να κοντεύουν να γίνουν μόνιμοι επισκέπτες σε γιατρό για την ψυχική τους υγεία. Και πως να μη συμβεί αυτό όταν περνάς από το Νιουκάστλ, καταρρέεις στο «σπίτι» σου κόντρα στη Ρεάλ, διαλύεις την μισητή Γιουνάιτεντ με ιστορική επτάρα και μετά από 6 μέρες χάνεις από την ουραγό της βαθμολογίας, Μπόρνμουθ; Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στο Μερσεϊσάιντ.

Παρά τις διακυμάνσεις και το roller coaster της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, έχουν και άλλο ένα «παράσημο» στη σκούφια τους και αυτό αφορά τους ουραγούς και τους νεοφώτιστους (συχνά συνάδουν αυτά τα δύο).
fa2938d864.jpg

Η Λίβερπουλ λοιπόν με την ήττα της από την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, Μπόρνμουθ, έδωσε ελπίδα και στις υπόλοιπες που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση πως μπορούν να τα καταφέρουν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μέσα στη σεζόν αλλά η τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, την 3Η στροφή του μαραθωνίου και έχοντας συλλέξει μόλις δύο βαθμούς, οι «Reds» βρήκαν στο δρόμο τους την «άσπονδη» εχθρό τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τους ένωνε το κάκιστο ξεκίνημα. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και λόγω διαφοράς τερμάτων, βρίσκονταν στο… βυθό της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, κέρδισαν με 2-1 τη Λίβερπουλ και άρχισαν να φτιάχνουν ψυχολογία.

Δέκα ολόκληρες αγωνιστικές αργότερα, η αρμάδα του Κλοπ πήγαινε στο Νότιγχαμ για να αντιμετωπίσει τη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, τρεις μέρες μετά την οριακή νίκη επί της Γουέστ Χαμ και πριν την αποστολή στην Ολλανδία για το Champions League. Κι΄ αν μία τέτοια έξοδος φάνταζε καλή ευκαιρία για ένα ανώδυνο τρίποντο, αυτή εξελίχθηκε σε… εφιάλτη καθώς η Λίβερπουλ ηττήθηκε ξανά και έδωσε στη Νότιγχαμ Φόρεστ την ευκαιρία να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση (ανέβηκε 19η, πιάνοντας τη Γουλβς).

Και φυσικά το Σάββατο που μας πέρασε (10/3) άλλη μία ουραγός της Premier League δεν φοβήθηκε κόντρα στο όνομα και το ρόστερ των «Reds» και τους εξέθεσε ξανά. Τα «κεράσια», πριν την έναρξη της αναμέτρησης που άνοιξε την αυλαία της 26ης στροφής στο κορυφαίο πρωτάθλημα της υφηλίου, ισοβαθμούσαν στους 21 βαθμούς με τη Σαουθάμπτον και ακολουθώντας το παράδειγμα των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ, πήραν μία νίκη-χρυσάφι, σκαρφαλώνοντας στην 18η θέση. Μέχρι και… νεκρούς (τη δεδομένη στιγμή) ανασταίνει αυτή η Λίβερπουλ., ούσα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0