Football Talk

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-2: Πλησίασε την εξάδα η «Βέκια Σινιόρα» με ντοπιέτα Ραμπιό! (video)

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-2: Πλησίασε την εξάδα η «Βέκια Σινιόρα» με ντοπιέτα Ραμπιό! (video)
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Τορίνο, η Γιουβέντους επιβλήθηκε της Σαμπντόρια με 4-2, πλησίασε στην εξάδα και φτιάχνει ψυχολογία ενόψει Ίντερ και Άιντραχτ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ραμπιό.
Μία σημαντική νίκη για την προσπάθεια που κάνει να σώσει τη σεζόν έκανε η Γιουβέντους στο «σπίτι» της με 4-2 επί της Σαμπντόρια και έμεινε ζωντανή στο κηνύγι της εξάδας. Δύο γκολ πέτυχε ο Ραμπιό.

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τους «Μπιανκονέρι» να πάιρνουν το διπλό προβάδισμα, όμως τους Γενεβέζους να τους στο ακυρώνουν μέσα σε 72 δευτερόλεπτα.

Ο Μπρέμερ άνοιξε το σκορ με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Κόστιτς (έφτασε τα 9 γκολ από... αέρως από τη σεζόν 2019-2020, με τον Φαν Ντάικ να έχει 10 και να έιναι ο αμυντικός με περισσότερα γκολ κατά αυτόν τον τρόπο στο Big-5) ενώ με το κεφάλι και πάλι ο Ρμαπιό έκανε το 2-0 στο 25.

Παρόλα αυτά μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν. Στο 31' ο Αουτζέλο νίκησε τον Ματίας Περίν με δυνατό σουτ εντός περιοχής για το 2-1, το οποίο ήταν προσωρινό καθώς 72 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τζανόνι έκανε εντυπωσιακή κούρσα από τα δεξιά και έδωσε την τελική πάσα στον Τζούρισιτς για να φέρει το ματς στα ίσα.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η τάξη αποκαταστάθηκε από τον Ραμπιό, με τον Γάλλο μέσο να γράφει το 3-2 στο 64' με τρομερό αριστερό σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βλάχοβιτς προσπάθησε να ρίξει πρόωρα τους τίτλους τέλους όμως έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι από τα 11 βήματα (το είχε κερδίσει ο Κουαδράδο), για να συμβεί αυτό εν τέλει στο 90+4', με τον Σόουλε να διαμορφώνει το τελικό 4-2 με κεφαλιά ξανά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0