Football Talk

Λεβαδειακός: «Καθαρή» νίκη στη Super League ξανά μετά από πέντε χρόνια!

Λεβαδειακός: «Καθαρή» νίκη στη Super League ξανά μετά από πέντε χρόνια!

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας πήρε ο Λεβαδειακός με το 2-0 (12/3) απέναντι στον ΟΦΗ. Πέρα από αυτό, όμως, κατάφερε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, να πανηγυρίσει νίκη στη Super League με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος!

Λίγο πριν την έναρξη των play-out, ο Λεβαδειακός έφτασε σε μία νίκη… χρυσάφι κόντρα στον ΟΦΗ. Επικράτησε με 2-0 (12/3) και πλέον εισέρχεται στο τελευταίο και κρισιμότερο στάδιο του πρωταθλήματος με ανεβασμένη ψυχολογία, τόσο χάρη στους τρεις βαθμούς που εξασφάλισε, όσο και για την ενθαρρυντική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε σε μία «καθαρή» νίκη απέναντι στους Κρητικούς. Κάτι που δεν συνήθιζε είναι η αλήθεια, όχι απλώς τη φετινή σεζόν, αλλά γενικότερα στα τελευταία της παιχνίδια, εδώ και πάρα πολύ καιρό στην κορυφαία κατηγορία.

Λεβ_Θέμα_Ενθετη.jpg

Για να φτάσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι όπου οι Βοιωτοί κέρδισαν με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ, πρέπει να ανατρέξουμε πέντε ολόκληρα χρόνια πίσω. Ένα διάστημα όπου είχαν μεσολαβήσει 65 παιχνίδια! Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε κατά την τελευταία παρουσία του Λεβαδειακού στην Super League την σεζόν 2018-19!

Πηγαίνουμε στις 4 Φεβρουαρίου του 2018, όταν αντιμετώπιζε την Κέρκυρα στη Λιβαδειά για την 20η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, κατά την περίοδο 2017-18. Τότε, είχε επικρατήσει και πάλι με το ίδιο σκορ (2-0). Για τους γηπεδούχους είχαν βρει δίχτυα στο δεύτερο μέρος οι Μάρκο Μαρκόφσκι και Πέτρος Γιακουμάκης, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα τους.

SUPERLEAGUE / ˅ąɁʏӠ- ʅъՑ/ / (֙ԏÑVɁ: EUROKINISSI)

Αυτή τη φορά, το βράδυ της Κυριακής (12/3) στα… παπούτσια τους μπήκαν οι Απόστολος Διαμαντής, καθώς άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά και ο Γιώργος Νίκας. Δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (21’, 27’) και ένα «τεράστιο» τρίποντο για την ομάδα της Βοιωτίας.

Μπορεί αυτό να αποτελέσει το «εφαλτήριο» για την επίτευξη της παραμονής στην πρώτη κατηγορία; Θα το μάθουμε λίαν συντόμως!

Λεβ_Θεμα_Ενθετη_2.jpg

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0