Football Talk

Βόκολος: «Δύσκολη μάχη στα Playout αλλά στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει!»

Βόκολος: «Δύσκολη μάχη στα Playout αλλά στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει!»

Απογοητευμένος φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ισόπαλης με 1-1 αναμέτρησης της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας για το ματς αλλά και για τη μάχη της παραμονής.

Η Λαμία δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο.. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τερμάτισε στην τελευταία θέση της Superleague. Πράγμα που σημαίνει πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη μάχη της παραμονής μέσω των Playout.

Αν και απογοητευμένος, ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: «Δεχόμαστε γκολ από το πουθενά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και νομίζω ότι στο τέλος έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο

Σε ερώτηση σχετικά με τα Playout απάντησε: «Τελείωσε το πρωτάθλημα, σήμερα ήταν τελευταία αγωνιστική, από την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στη μάχη των Playout. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ομάδα μας πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε σοβαροί, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πέρα στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει και τι έχουμε καταφέρει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0