Football Talk

Ρόμα - Σασουόλο 3-4: Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο και κάζο... τεσσάρων αστέρων για τους Ρωμαίους!

Ρόμα - Σασουόλο 3-4: Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο και κάζο... τεσσάρων αστέρων για τους Ρωμαίους!
Από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε λίγες μέρες η Ρόμα. Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, η αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο «πλήρωσε» το καταστροφικό πρώτο της ημίχρονο και σε συνδυασμό με το αριθμητικό μειονέκτημα, ηττήθηκε με 4-3 στο Ολίμπικο από τη Σασουόλο.
Η χαρά για τη νίκη επί της Γιουβέντους δεν κράτησε αρκετά στη Ρώμη με τη Σασουόλο να... αλώνει το Ολίμπικο (4-3) και να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημά της για ένα ημίχρονο (αποβολή Κουμπούλα, 45+3).

Οι «Νεροβέρντι» φρόντισαν να αιφνιδιάσουν τους Ρωμαίους με τον Γιορέντε να ανοίγει το σκορ στο 13' και τον ίδιο πάικτη να διπλασιάζει στο 18' τα τέρματα. Ο Ζαλέφσκι στο 26΄ μείωσε για τους «τζιαλορόσι» όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το διπλό για την αρμάδα του Μουρίνιο ήταν διπλό. Αφενός μεν η ομάδα του δέχθηκε τρίτο γκολ (1-3) από την άσπρη βούλα και αφετέρου δε ο Κουμπούλα τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Η Ρόμα επέστρεωε στο δεύτερο μέρος και πάλι στη διεκδίκηση του ματς με γκολάρα του Ντιμπάλα στο 51', όμως η Σασουόλο έκανε το 4-2 στο 65' με τον Πιναμόντι. Το τελικό 4-3 ήρθε από τον Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0