Football Talk

Μίτσελ: «Η εικόνα της ΑΕΚ και η θέση της στη βαθμολογία, δίνουν μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας!»

Μίτσελ: «Η εικόνα της ΑΕΚ και η θέση της στη βαθμολογία, δίνουν μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας!»

Οι δηλώσεις του Μίτσελ Γκονζάλεθ μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην OPAP Arena.

Ευχαριστημένος ήταν ο Μίτσελ Γκονζάλεθ μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην OPAP Arena, λέγοντας πως η ομάδα του ήταν εξαιρετική στο δεύτερο μέρος, επισημαίνοντας τι άλλαξε μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Πραγματικά, παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Την πρωτοπόρο, η οποία φυσικά δίνει και μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Αυτό που αλλάξαμε στο δεύτερο μέρος ήταν να βγούμε σωστά στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο δεν τα καταφέρναμε, μας πίεζαν ψηλά, μας έπαιρναν τη μπάλα. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Είναι μία απάντηση το σημερινό αποτέλεσμα, την οποία η ομάδα δίνει τον τελευταίο καιρό. Προσπαθεί, βρίσκεται κοντά στον στόχο της, κόντρα σε αρκετές συνθήκες, και προσπαθεί να ακολουθήσει τον δρόμο που πρέπει. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν συνολικά τον τίτλο, αυτό ίσχυε από την αρχή, αυτό ισχύει και τώρα».

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίτσελ είπε:

Για το τι άλλαξε στο πλάνο του στο δεύτερο ημίχρονο; «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα κι αυτό δεν το πετυχαίνεις αν δεν προσπαθήσεις. Πιστέψαμε σε εμάς κι αυτό έχει σημασία. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Αν δεν μπορείς να βγεις στις αντεπιθέσεις ή να κρατήσεις μπάλα συμβαίνει ό,τι στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλειστεί αρκετά πίσω. Επρεπε να πάρουμε τη μπάλα και να βγουμε στις αντεπιθέσεις. Αυτό που συνέβη δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα κι αυτό δίνει αξία στη νίκη μας».

Τι μήνυμα στέλνει ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη ενόψει των πλέι οφ; «Εχουμε δηλώσει εδώ και δυο εβδομάδες και το ματς με τον Λεβαδειακό ότι τα… πλέι οφ έχουν ξεκινήσει για εμάς. Θα δώσουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια». Για το θεσμό του Κυπέλλου κι αν πιστεύει στις ανατροπές μετά το 3-0 της ΑΕΚ στο πρώτο ματς; «Εχω μάθει στο ποδόσφαιρο ποτέ να μη λέω ποτέ. Σημερα ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα της ΑΕΚ όπου έχει κάνει 14 νίκες σε 14 παιχνίδι. Σπάσαμε αυτή τη στατιστική. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο». Για την κορυφή που μείωσε ο Ολυμπιακός την απόσταση κι αν του δίνει ώθηση για τη συνέχεια; «Εχουμε αρχίσει να το δείχνουμε εδώ και καιρό ότι πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ολοκληρωμένο και δεν το κερδίσαμε. Είμαστε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να μειώσουμε. Θα δούμε πολλά στα πλέι οφ, ανατροπές, ίσως και εκπλήξεις». Αν και ο ίδιος έδωσε μία απάντηση απόψε με τη νίκη του Ολυμπιακού μετά τα όσα άκουσε μετά το ματς Κυπέλλου; «Εχω μάθει πως στο ποδόσφαιρο ενας προπονητής καθημερινά δέχεται κριτική. Κάθε φορά πρέπει να βελτιώνεται η ομάδα. Αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του ενας προπονητής. Όχι την κριτική. Επαναλαμβάνω τη φράση κερδίζουν οι παίκτες, χάνουν οι προπονητές. Με ολο τον σεβασμό στον κόσμο που ασκεί κριτική συμπληρώνω 60 χρόνια ζωής και εχω ζήσει μέσα στα γήπεδα. Δεν μου αρέσουν τα άκρα. Σκεφτομαι μονο τη δουλειά με τους παίκτες. Όχι θαυμασμό ή μονο κριτική».

Αν οι πέντε βαθμοί από την κορυφή είναι μεγάλη ή μικρή διαφορά; «Είναι μια μαθηματική διαφορά. Δεν είναι όμως ουσιαστική διαφορά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0