Football Talk

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Παραμένουν χαμηλά οι Φθωτείς - Δεν τους έφτασε η γκολάρα του Ντε Βινσέντι (video)

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Παραμένουν χαμηλά οι Φθωτείς - Δεν τους έφτασε η γκολάρα του Ντε Βινσέντι (video)

Μοιρασιά στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και της Λαμίας με 1-1 στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Superleague. Η γκολάρα του Ντε Βινσέντι δεν έσωσε τους φιλοξενούμενους που θα ξεκινήσουν από την προτελευταία θέση στα playout.

Ο ένας βαθμός που πήρε η Λαμία στην έδρα του Παναιτωλικού σίγουρα δεν βοηθάει το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου στη μάχη της παραμονής, καθώς θα εκκινήσει από την προτελευταία θέση στα επερχόμενα Playout. Αντίθετα ο Παναιτωλικός θα ξεκινήσει στην πρώτη θέση αυτού του νέου πρωταθλήματος.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Καρέλης (51’) με το 12ο εφετινό του γκολ, γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντε Βινσέντι (70’) για το τελικό 1-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου -παρά τις απουσίες- μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο 6’ με σουτ από τον Βέργο που πέρασε άουτ. Η απάντηση ήρθε μόλις δύο λεπτά μετά, όταν ο Σενγκέλια με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στο 14’ λίγο έλειψε να έχουμε το 1-0. Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα, ο Καρέλης δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Τζανετόπουλου, πήρε περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο κίπερ της Λαμίας απέκρουσε εντυπωσιακά!

Η Λαμία πλησίασε και αυτή στο να ανοίξει το σκορ, όταν στο 26ο λεπτό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά δε βρήκε στόχο με το κεφάλι. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα ωραίο σουτ του Σιμόν (42’) που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 51’ ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα, ο Γκαραβέλης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καρέλης είχε εύκολη δουλειά για το 1-0.

Και μπορεί να μην απείλησε μέχρι τη συμπλήρωση των 70’, ωστόσο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι που είχε περάσει στο ματς τέσσερα λεπτά πριν, με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Η Λαμία η αλήθεια είναι πως δεν έψαξε όσο θα μπορούσε το γκολ της νίκης. Μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 90+3’, όταν η κεφαλιά του Ζοάο Πέντρο από καλή θέση κατέληξε στην αγκαλιά του Γκρατερόλ. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα που έριξε μία θέση στη βαθμολογία τη Λαμία, η οποία θα έχει δύσκολο έργο στη μάχη της παραμονής.

MVP:
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι μπήκε στο ματς ως αλλαγή και έδωσε άλλο αέρα στη Λαμία, «παρέα» και με το γκολ της ισοφάρισης!

Η φάση του αγώνα: 
Φυσικά, η καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, που με το μαγικό δεξί του πόδι δεν άφησε περιθώρια στον Γκρατερόλ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντιας (80’ Μόρσεϊ), Σενγκέλια (86’ Ζοάο Πέντρο), Χουάνπι (61΄Κολοβός), Ντουάρτε (80’ Μπουζούκης), Καρέλης.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες (86’ λ.τ. Μανούσος), Στάνκο (66’ Μπεχαράνο), Τσιλούλης (86’ Μεντίνα), Ασκόφσκι (86’ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (66’ Ντε Βινσέντι), Βέργος.

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0