Football Talk

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Πειστική ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους» με εκπληκτικό Ματέο Γκαρσία!

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Πειστική ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους» με εκπληκτικό Ματέο Γκαρσία!

Την εξαιρετική του παράδοση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 3-1 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική διάρκεια.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Άρης την κανονική διάρκεια της Super League, καθώς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη.

1ο ημίχρονο

Μπορεί η ομάδα του Τερζή να μπήκε νωθρά στο ματς, όμως το γρήγορο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, εν τέλει φάνηκε να λειτουργεί επιδραστικά. Έξι λεπτά μετά την ακύρωση του γκολ του Μπράμπετς από τον VAR, οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ με τον Λιάσο, στο 8’, «σοκάροντας» το κοινό των γηπεδούχων.

Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση, καθώς ο Ματέο Γκαρσία έκανε το γύρισμα, ο Νταρίντα ήταν μόνος του στην καρδιά της περιοχής και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 στο 27’. Το ματς έγινε «ροντέο», αμφότερες είχαν τις στιγμές τους, αλλά στο 43ο λεπτό, ο Ματέο Γκαρσία αναδείχθηκε και πάλι σε πρωταγωνιστή.

Ο Καμάτσο τον βρήκε στην περιοχή, ο Γκαρσία πετάχτηκε και από κοντά με κεφαλιά νίκησε τον Τσιντώτα για το 2-1, καταγράφοντας επί της ουσίας ένα γκολ και μία ασίστ σε 17 λεπτά.

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αντιδράσει και μόλις 13 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, «κλείδωσε» το τελικό αποτέλεσμα. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά χρίστηκε σκόρερ από κοντά και ο Άρης πήρε διαφορά δύο γκολ, με φόντο την 15η του εντός έδρας νίκη επί των Ηπειρωτών.

Από εκεί και πέρα, ό,τι σημαντικότερο είδαμε έλαβε χώρα στο 68ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη να πετάγεται πρώτος στην σέντρα του Νταρίντα, αλλά τον Τσιντώντα να προβαίνει σε εξαιρετική απόκρουσε, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του από τη συμπλήρωση μίας ώρας και έπειτα, με τον Άρη να τερματίζει στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας.

Η φάση του αγώνα:

Η γρήγορη ισοφάριση του Ματέο Γκαρσία, που έδιωξε το άγχος από τον Άρη, για να προβεί σε ολική ανατροπή πριν το ημίχρονο.

Ο MVP:

Ξεκάθαρα ο Ματέο Γκαρσία. Γκολ και ασίστ σε ένα τέταρτο, ο βασικότερος λόγος που η ομάδα του Απόστολου Τερζή αντέδρασε τόσο καλά στην «ψυχρολουσία» του 8ου λεπτού.

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (76' Μαζικού), Ντουκουρέ (89' Σγουρός), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα (89' Νταμπό), Καμάτσο (76' Ιτούρμπε), Καμαρά (89' Γκρέι)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε (75' Μπορταγκαράι), Μπακαδήμας, Ράντου, Ριένστρα (90' Κύρκος), Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας (81' Σταματελόπουλος), Μπαλάν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0