Football Talk

Αδιανόητο! Η Παρί προσφέρει 200 εκατομμύρια στη Σίτι για τον Χάαλαντ!

Αδιανόητο! Η Παρί προσφέρει 200 εκατομμύρια στη Σίτι για τον Χάαλαντ!

Απίθανο και όμως αληθινό ( ; ) Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να προσφέρει 200.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό του Χάαλαντ!

Το έχει ξανακάνει το 2017. Τότε, πλήρωσε τη ρήτρα των 222.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ και τον πήρε από τη Μπαρτσελόνα. Οπότε, γιατί να μη το κάνει και πάλι;

Έτοιμη να τινάξει τη «μπάνκα» στον αέρα εμφανίζεται σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας μετά τη νέα αποτυχία στο Champions League θέλουν να δείξουν ξανά τα… «δόντια» τους!

Γι’αυτό και φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 200.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός είναι συγκλονιστικός στην πρώτη του χρόνια στο Νησί με…περισσότερα γκολ ακόμη και από την Τσέλσι (28 έναντι 27) και στα 23 έχει…μια δεκαετία και βάλε μπροστά του για να διαλύει τις αντίπαλες άμυνες. Το θέμα είναι πως δύσκολα θα αφήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα για το γνωστό…αδιάφορο γαλλικό πρωτάθλημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0