Football Talk

Το έκανε ο Τροσάρ: Ο μοναδικός στην Premier League με τρεις ασίστ σε εκτός έδρας ημίχρονο! (video)

Το έκανε ο Τροσάρ: Ο μοναδικός στην Premier League με τρεις ασίστ σε εκτός έδρας ημίχρονο! (video)

Ποτέ και κανένας παίκτης στην ιστορία της Premier League κατάφερε να καταγράψει τρεις ασίστ σε ένα ημίχρονο. Ό,τι έκανε δηλαδή ο απίθανος Λεάντρο Τροσάρ απέναντι στη Φούλαμ, στο «πάρτι» της Άρσεναλ!

Τον αγόρασε στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έναντι 21 εκατομμυρίων. Τις ικανότητές του τις γνωρίζαμε. Εξαιρετικός και με τα δύο πόδια, μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, τόσο αυτή του σέντερ φορ, όσο και του αριστερού εξτρέμ και με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα.

Το ξεκίνημά του στους «κανονιέρηδες» είναι εντυπωσιακό, αλλά αυτό που έχει καταφέρει απέναντι στη Φούλαμ δεν έχει προηγούμενο. Ο Λεάντρο Τροσάρ άλλωστε είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League με τρεις ασίστ σε ένα ημίχρονο.

Στο «πάρτι» της Άρσεναλ επί της Φούλαμ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. «Σέρβιρε» το 1-0 για τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες, έδωσε την ασίστ στον Γκάμπριελ Μαρτινέλι για το 2-0 και έκανε το ίδιο για τον Μαρτίν Έντεγκααρντ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Εκπληκτική Άρσεναλ, απίθανος Λεάντρο Τροσάρ. Ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Premier League με τρεις ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Ακραίος…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0