Football Talk

Μπολόνια – Λάτσιο 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ρενάτο Νταλάρα!

Μπολόνια – Λάτσιο 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ρενάτο Νταλάρα!

Μπολόνια και Λάτσιο δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιραία αρκέστηκαν στην ισοπαλία δίχως τέρματα.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Λιγοστές καλές ευκαιρίες και από τους δύο, που έχασαν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά για έξοδο στην Ευρώπη.

Η πρώτη απειλή ήρθε από τους φιλοξενούμενους, με τον Πέδρο να εκτελεί μέσα από την περιοχή στο 15ο λεπτό και τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Ο Φέργκιουσον επιχείρησε να νικήσει τον Προβεντέλ με κεφαλιά στο 29’, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ισορροπημένο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, με την Μπολόνια να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μη δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στο δεύτερο μέρος, έχοντας ως κύριο εκφραστή τον Ματία Τζακάνι. Ο Μπάροου δοκίμασε να σκοράρει στο 84ο λεπτό με μακρινό σουτ, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Προβεντέλ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τους δύο συλλόγους να παίρνουν από ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπολόνια (Μόττα): Σκορούπσκι, Πος, Σουμαορό, Λουκούμι, Καμπιάσο, Μόρο (62’ Πύχτια), Σόουτεν (62’ Μεδέλ), Κυριακόπουλος (57’ Ζίρκζι), Φέργκιουσον, Έμπισερ (80’ Σοριάνο), Μπάροου

Λάτσιο (Σάρι): Προβεντέλ, Χυσάι, Ρομανιόλι, Κασάλε, Λατσάρι, Βετσίνο, Λουίς Αλμπέρτο (64’ Μπάσιτς), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Πέδρο (80’ Καντσελιέρι), Τζακάνι, Φελίπε Άντερσον

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0