Football Talk

Άλκμααρ - Γκρόνινγκεν 1-0: Νέα νίκη για Παυλίδη και Χατζηδιάκο που πλησιάζουν στην κορυφή!

Άλκμααρ - Γκρόνινγκεν 1-0: Νέα νίκη για Παυλίδη και Χατζηδιάκο που πλησιάζουν στην κορυφή!

Συνέχεια στο σερί των τριών συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις για την Άλκμααρ, μετά τη νίκη επί της Γκρόνιγκεν. Βασικοί σε ακόμη ένα ματς για τους γηπεδούχους οι Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζιδιάκος.

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο ολλανδικό πρωτάθλημα η Άλκμααρ. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο στο UEFA Conference League (7/3), η ομάδα του Γιάνσεν επιβλήθηκε της Γκρόνινγκεν με 1-0. Με τους τρεις βαθμούς, ανέβηκε έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της Eredivisie και φουλάρει για τη διεκδίκηση του τίτλου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν σε μπελάδες και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές για να μην κινδυνέψουν.

Μόλις στην πρώτη τελική της στο ματς, η Άλκμααρ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κάρλσον πήρε τη μπάλα από δεξιά, συνέκλινε προς τα μέσα και με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Βέριπς.

Η Γκρόνινγκεν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά του σουτ του Μανού στο 19ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι. Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ξανά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σούσλοβ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Ράιαν έδιωξε με υπερένταση.

Στο δεύτερο μέρος, η Άλκμααρ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Μάινανς στο 69’, όμως ο Βέριπς αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Ο Κάρλσον είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να κλειδώσει τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη και να συνεχίζουν στο «κυνήγι» της Φέγενορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλκμααρ (Γιάνσεν): Ράιαν, Ντε Γιονγκ (64’ Μπεουκέμα), Γκός, Χατζιδιάκος, Κερκέζ (64’ Ντε Βιτ), Ράιντερς, Κλάσι, Όντγκαρντ (64΄ Μιχαίλοβιτς), Μάινανς, Κάρλσον (90΄ Μπούρμεστερ), Παυλίδης (77’ Μπαράσι)

Γκρόνινγκεν (Βαν ντερ Ρι): Βέριπς, Βαν Γέλντερεν, Μπλόκζαιλ, Μπάλκερ, Βίλεμς (77’ Ντανκερλούι), Σούσλοβ, Χόβε, Ντουάρτ (63’ Βαλέντε), Μανού (82’ Κρούγκερ), Φαν Μπέργκεν (77’ Σερ), Πέπι

www.bnsports.gr 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0