Football Talk

Super League 2: Συνεχίζει το αρνητικό σερί η ΑΕΚ Β – Εύκολη νίκη για την Παναχαϊκή

Super League 2: Συνεχίζει το αρνητικό σερί η ΑΕΚ Β – Εύκολη νίκη για την Παναχαϊκή

Η ΑΕΚ Β συνεχίζει στα ίδια αποτελέσματα που είχε πριν την διακοπή της Super League 2, ενώ ο Ολυμπιακός Β έχασε εύκολα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 βρήκε τις ΑΕΚ Β και Ολυμπιακό Β να χάνουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους


Η Επισκοπή επικράτησε με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ Β και την οδήγησε στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Το γκολ που χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους το πέτυχε ο Κούτσιας στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.  

Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή νίκησε με σχετική ευκολία εντός έδρας τον Ολυμπιακός Β με 2-1. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λινάρδος ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το πρώτο ήρθε στο 21ο λεπτό ενώ στο 64’ διπλασίασε τα τέρματα για τους «Πατρινούς». Ο Ολυμπιακός Β μείωσε με τον Κωστή στο 75’ αλλά δεν κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον μετά και την μείωση πέντε βαθμών για την αποχώρηση  από τον αγώνα με την Κηφισιά οι «πειραιώτες» βρίσκονται στην 13η θέση μόλις με τέσσερις βαθμούς.



Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0