Football Talk

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 1-0: Μετά το «πάρτι», επέστρεψε στους φετινούς εφιάλτες! (video)

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 1-0: Μετά το «πάρτι», επέστρεψε στους φετινούς εφιάλτες! (video)
Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη - γιορτή επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ με 1-0.

Ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για την Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» υποδέχθηκαν τη Λίβερπουλ και χάρις σε γκολ του Φίλιπ Μπίλινγκ, πήραν τη νίκη με 1-0.

Το ματς:


Ένα πρώτο ημίχρονο στο «Vitality» που είδαμε μία ανανεωμένη Μπόρνμουθ και μία Λίβερπουλ που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε την ομάδα που είδαμε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «reds» που θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην τετράδα, πίεσαν πολύ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Βαν Ντάικ στο 5' να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 5'. Η Μπόρνμουθ είχε προειδοποιήσει με φάση του Ουαταρά στο 9', με το γκολ τελικά να έρχεται από κόντρα επίθεση στο 28'.

Ο Ουαταρά ήταν και πάλι πρωταγωνιστής καθώς έβγαλε μία κάθετη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου βρήκε αφύλαχτο τον Μπίλινγκ. Ο Δανός δεν είχε πρόβλημα από κείνο το σημείο να ανοίξει το σκορ για τα «κεράσια».

Αυτό ήταν και το πρώτο εντός έδρας γκολ της Μπόρνμουθ επί της Λίβερπουλ μετά από εφτά χρόνια (τελευταίο το 2016). Οι φιλοξενούνενοι το μόνο που είχαν καταφέρει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν να γίνουν απειλητικοί ξανά με τον Βαν Ντάικ, ο οποίος δεν βρήκε εστία μετά από κεφαλιά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κλοπ είχε περάσει τον Ζότα στον αγωνιστικό για να γίνει η ομάδα του πιο απειλητική επιθετικά.

Ο Πορτογάλος είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 49΄ με τον Νέτο να του λέει όχι. Οι γηπεδούχοι παίζανε πιο νευρικά, για αυτό και είχαν δεχτεί πολύ νωρίς δύο κάρτες. Σκοπός τους εξάλλου ήταν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Η Λίβερπουλ συνέχιζε να πιέζει (χωρίς να έχει μεγάλη ευκαιρία). Βέβαια, στο 69', οι «reds» μετά από κεφαλιά του Ζότα, πήραν πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σμιθ.

Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Αιγύπτιο βέβαια να στέλνει την μπάλα άουτ και να χάνει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

kΜέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, η Λίβερπουλ το μόνο που είχε καταφέρει, ήταν να απειλήσει με ένα σουτ του Χάκπο στις καθυστερήσεις. Ένα τελικό 1-0, που πρόκειται για «χρυσό» για την Μπόρνμουθ, η οποία έστω και προσωρινά, απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0